Vijverpompen en filters

Een vijverpomp of vijverfilter kopen nabij Duiven of Doetinchem? Kom dan eens langs bij ons tuincentrum in Zevenaar. Wij hebben een ruim aanbod vijverpompen en -filters die direct uit voorraad leverbaar zijn. 

Toon filter Verberg filter

Filter producten

Waarom een vijverpomp kopen?

Een vijverpomp koopt u voornamelijk voor een goede waterkwaliteit. Het vijverwater wordt rondgepompt langs een vijverfilter waar vuil in blijft hangen, op die manier houdt u het vijverwater helder en in goede conditie. Daarnaast gaat stilstaand water op den duur stinken en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Ook zijn er vijverpompen voor de aansturing van fonteinen, waterornamenten en beeklopen. Wilt u een vijverpomp kopen laat u dan goed informeren, hoe groter de vijver hoe krachtiger de pomp, dit geldt natuurlijk ook voor fonteinpompen en pompen voor een waterloop in uw vijver.

Een vijverfilter kopen in de buurt van Zevenaar 

Een vijver met vies water is natuurlijk niet echt een aanwinst voor uw tuin. Het vijverwater helder houden doet u onder andere met de juiste vijverfilters en de juiste middelen om uw vijverwater helder te houden. Vijverfilters zijn er in vele soorten en maten en de investeringen liegen er niet om. Er zijn bijvoorbeeld:

  • Voorfilters voor de vijver;
  • Oeverfilters voor de kleine vijver;
  • Beadfilters voor de vijver;
  • Drukfilters voor de vijver;
  • Druppelfilters;
  • UV-filters of UVC-filters voor de vijver.

En zo zijn er nog wel meer type vijverfilters te bedenken. Weet u nog niet wat voor vijverfilter u nodig heeft laat u dan goed adviseren, een miskoop is niet alleen zonde van uw geld maar kan ook grote gevolgen hebben voor de kwaliteit van het water en daarmee ook het leven daarin! U bent ook altijd welkom in de winkel van GroenRijk Zevenaar!