Graszoden

Bent u op zoek naar graszoden in Zevenaar of omgeving? Dan bent u bij GroenRijk Zevenaar aan het juiste adres! Wij zijn al jaren de graszoden specialist in uw regio. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten graszoden. Wij leveren graszoden van Queens Grass, hofleverancier van de Champions League. De beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Iedere grassoort wordt gekweekt van een speciaal zaadmengsel. Dit mengsel resulteert in een sterk gazon, mits u het stappenplan volgt. Wij raden het 4 stappenplan van ECOstyle aan om uw gazon mooi en sterk te houden!

Speelgazon bestellen Schaduwgazon bestellen

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 21 van 21 producten

Graszoden en bezorgen

1 graszode = 0.40 breed 2.50 lang = 1 m² (hou rekening met ongeveer 5% snijverlies)

Bezorgkosten voor graszoden leveringen in de regio zijn € 100,- met een minimum bestelling van 60m2. Dit moet uiterlijk een dag voor de geplande bezorgdatum worden betaald.

Mocht u hier nog specifieke vragen over hebben, dan kunt u ons via email of telefonisch bereiken.

Email: [email protected]
Telefoon: 0316 333 538.

Graszoden_GroenRijk Zevenaar

Speelgazon meest gekozen graszoden

De graszoden die wij gebruikelijk verkopen zijn onze speelgazon graszoden. Deze graszoden zijn gekweekt uit een aantal verschillende grassoorten. Door de juiste afstemming van deze soorten krijg je een grasmat dat intensief gebruikt kan worden. Deze grasmat is dus ideaal als u bijvoorbeeld kinderen heeft die veel op het gras zullen gaan spelen. Daarnaast kan speelgras goed tegen droogte en zorgt het voor een dichte begroeiing. Tot slot kan deze grassoort ook goed overleven in de schaduw en in de winter! Wij bieden speelgazon in rollen van 1m² (40cm breed en 2,5m lang). Houd bij het bestellen van de graszoden rekening met 5% snijverlies.

Speelgazon bestellen
 

Schaduwgazon voor een schaduwrijke tuin

Wanneer u op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om een gazon in de schaduw te creëren, zijn schaduwgazon graszoden de perfecte oplossing. Met schaduwgazon graszoden hoef je niet te wachten tot het gras uit zaad groeit; u legt simpelweg de graszoden neer en u kunt genieten van een prachtig groen gazon, zelfs dus in de schaduwrijke delen van uw tuin. Kies voor graszoden die speciaal zijn gekweekt voor schaduwrijke omstandigheden, zodat u verzekerd bent van een mooi resultaat, zelfs onder de dichtstbegroeide bomen. Met schaduwgazon graszoden creëert u eenvoudig en snel een prachtig groen gazon, waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Schaduwgazon bestellen

 

Graszoden_GroenRijk Zevenaar

Verzorging van de graszoden

Als u eenmaal uw graszoden heeft aangeschaft, wilt u die natuurlijk wel mooi houden. Verzorgingsproducten zijn daarom van groot belang. Bij het bestellen van de graszoden kunt u direct ook verzorgingsproducten bestellen! Wij bieden onder andere de volgende graszoden verzorgingsproducten: 

 • Gazon-grond is een product op basis van gecomposteerde kokosnootvezels. Gazon-grond is perfect te gebruiken als bodemverbeteraar en afstrooimiddel voor het gazon. Door het gazon af te strooien met Gazon-grond heeft mos minder kans te groeien en wordt de bodemstructuur verbeterd. Het afstrooien van het gazon is de laatste stap van het ECOstyle gazonconcept..
 • Bio Gazon ProtoPlus® zorgt voor een zeer snelle werking en een prachtig groen gazon. Het bevat speciaal geselecteerde protozoasoorten, dit zijn micro-organismen die van nature voorkomen in de bodem. De protozoa zorgen er voor dat de voedingsstoffen veel beter beschikbaar komen. Hierdoor krijgt het gras in jouw gazon een sterker wortelstelsel en is veel weerbaarder tegen ziekten en plagen.
 • AZ-Kalk is een unieke kalk verrijkt met micro-organismen. Toediening van kalk is belangrijk voor een correctie van de zuurgraad (pH-waarde) in het gazon of de moestuin. De juiste pH-waarde van de bodem is voor elke plant van levensbelang.

Graszoden_GroenRijk Zevenaar

Stappenplan voor een mooi gazon

Om u alvast op weg te helpen zijn hier een aantal tips hoe u uw gazon mooi kunt houden. Mocht u nog vragen hebben, dan helpen onze medewerkers u maar al te graag op weg.

 • Stap 1
  - De grond omspitten (ongeveer 30  cm diep).
  - De toplaag egaliseren en aandrukken; Een grasroller is bij ons, tegen een kleine vergoeding, te huur. 
  - Er mogen beslist geen snelwerkende meststoffen in de toplaag toegepast worden!
  - Het is raadzaam om kort voor het leggen van de graszoden de grond goed nat te maken en de bovenlaag licht los te harken.
   
 • Stap 2
  - Rol de graszoden zo dicht mogelijk tegen elkaar uit.
  - Vul de naden op met Cocopeat. Gebruik géén bemeste tuinaarde.
  - Na het leggen kunt u de zoden aandrukken met een grasroller. Deze kunt u tegen een kleine vergoeding bij GroenRijk Zevenaar huren. 
  - De graszoden de eerste weken dagelijks voldoende water geven. ’s Morgens en ’s avonds, niet overdag wanneer de zon schijnt.
   
 • Stap 3
  - Heeft u speelgazon? Laat de hond en/of de kinderen de eerste 14 dagen niet op het nieuwe gazon spelen!
  - Na 10 dagen kunt u beginnen met maaien.
  - Maai vooral de eerste weken niet te kort, 4 á 5 cm. maaihoogte.
  - Zorg dat uw maaier scherp en goed is afgesteld.
  - Bemest uw gazon regelmatig, vraag gerust om advies op onze afdeling meststoffen. Wij helpen u graag!

Openingstijden GroenRijk Zevenaar