Bloemen

Zou u iemand graag bloemen willen geven in de buurt van Doornenburg, Panneren, Babberich of Groessen? Dat is zeker mogelijk! In het tuincentrum van GroenRijk Zevenaar bevindt zich een gespecialiseerde bloemisterij die werkelijk alles op het gebied van bloemen naar uw wensen kan maken. Wij bieden een breed assortiment aan bloemen. Kom eens gezellig bij ons langs in Zevenaar en neem een boeketje mee of bestel ze online.

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 57 van 57 producten

Assortiment bloemist GroenRijk Zevenaar

Bij GroenRijk Zevenaar hebben wij een breed assortiment aan bloemen. U kunt uw wensen altijd met ons delen zodat wij de mogelijkheden kunnen bekijken! Ons assortiment bestaat uit onder andere:

 • Losse bloemen,
 • Kant-en-klare boeketten,
 • Prachtige seizoensgebonden boeketten
 • Beterschapsboeketten
 • Geboorteboeketten
 • Bruidsboeketten
 • Rouwboeketten
 • Én uiteraard is het ook mogelijk om zelf aan te geven welke bloemen u mooi vindt, zodat wij daar een passend boeket van kunnen maken. 

GroenRijk Zevenaar is Fleurop lid. Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten en keurt regelmatig onze boeketten. Als Fleurop lid garanderen wij u verse bloemen, met zorg gemaakte boeketten én de mogelijkheid om online te bestellen. Hoe fijn is dat?!

Bloemen_GroenRijk Zevenaar

Bloemen maken blij!

Of u nou u zelf trakteert op een bloemetje of iemand anders een boeket cadeau geeft, iedereen wordt er blij van! Hier een aantal leuke voordelen van bloemen in huis op een rijtje:

 • Geuren in huis: geniet van de geuren die bloemen in uw huis verspreiden! De ene bloem is geuriger dan de ander, dus als je voor een ware geurexplosie wilt gaan, is het belangrijk om op de keus te letten. Onze medewerkers adviseren u hier graag in.
 • Luchtzuiverende werking: naast de meeste kamerplanten zorgen bloemen ook voor een luchtzuiverende werking. Bloemen zorgen ervoor dat onder andere rook en chemische stofjes in uw huis worden aangepakt!
 • Een vrolijk interieur: bloemen brengen levendigheid in huis. Iedereen wordt vrolijk van een mooie grote bos bloemen. U brengt uw woning echt tot leven met een mooi boeket. Daarnaast kunt u de bloemen ook neerzetten waar u maar wilt.

Genoeg redenen om jezelf of een ander eens een bloemetje cadeau te doen! Naast dat bloemen er gewoon prachtig uitzien, zijn er dus nog veel meer voordelen aan een bloemetje in huis. Dus waar wacht u nog op? Een boeket staat niet alleen mooi, maar heeft ook nog functionele voordelen! Wanneer u eenmaal aan bloemen in huis bent begonnen, zult u zien dat u een boeket echt mist wanneer er geen bloemen in huis zijn.

Bloemen_GroenRijk Zevenaar

Online bloemenwebshop

Iemand verrassen met een mooi boeket? Of een boeket voor jezelf? Bestel hier uw mooiste boeketten online. U kunt ook kiezen voor een bloemetje met een fles wijn of teddybeer. Voor een geboorte van een jongen of meisje krijgt u een Nijntje erbij! Bekijk in de webshop een deel van ons assortiment bloemen of kom gezellig langs in onze winkel.

GroenRijk Zevenaar is dé bloemisterij van uw regio. Dus komt u uit de buurt van Zevenaar, Doornenburg, Panneren, Babberich of Groessen? En bent u op zoek naar een mooie bos bloemen? Dan moet u zeker een bezoek brengen aan GroenRijk Zevenaar!