Rouwarrangementen

Net een dierbare verloren en dan ook nog van alles moeten regelen terwijl uw hoofd daar helemaal niet naar staat? Dat begrijpen wij bij GroenRijk Zevenaar maar al te goed en daarom vinden wij een goede begeleiding en iemand die rustig de tijd voor u neemt belangrijk. Daarom is het altijd goed om voordat u een rouwboeket gaat bestellen contact met ons op te nemen. Wij maken dan op een afgesproken dag tijd voor u vrij om de wensen en mogelijkheden in kaart te brengen. Ontzorgen is hierin een sleutelwoord voor GroenRijk Zevenaar.

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 25 van 25 producten

Een rouwboeket met respect en aandacht voor detail

Onze bloemschikkers hebben al jaren ervaring met het maken van mooie rouwboeketten en rouwstukken die voor iedere begrafenis of crematie speciaal worden klaargemaakt. Zij zetten zich altijd voor 100% in om met hun ervaring en uw wensen een mooi bloemstuk voor het afscheid van uw dierbare te maken.

Het is ook mogelijk om de boeketten te laten afleveren bij:

  • Uitvaartcentrum Rosorum te Zevenaar 
  • Uitvaartcentrum Moscowa te Arnhem 
  • Uitvaartcentrum de Lelie te Lobith 

Als u graag de rouwboeketten graag op een andere locatie geleverd wil hebben kunnen we altijd kijken naar de mogelijkheden. 

Rouwboeketten_GroenRijk Zevenaar

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

Heeft u vooraf al enkele vragen over planning, beschikbaarheid of welke andere vraag dan ook, laat het ons weten. Hier vindt u onze contact- en adresgegevens. U kunt u vast online inkijken welke rouwboeketten wij maken. 

Een mooi rouwboeket kopen in Pannerden, Lobith, Rijnwaarden, Duiven?, Babberich of Pannerden? Kom dan eens langs bij GroenRijk Zevenaar. Bekijk hier de online bloemenwebshop.