Bewatering

Bewatering van uw planten is natuurlijk essentieel om deze gezond te houden. Zowel kamerplanten als tuinplanten hebben door het jaar heen een wisselende hoeveelheid water nodig. Het weer, de regenval, de temperaturen en het groeiseizoen van de plant zijn hier allemaal op van invloed. In onze webshop kunt u terecht voor al uw benodigdheden om uw tuin- en kamerplanten voldoende water te geven. Gieters, plantenspuiten en slimme sproeisystemen; bekijk het onderstaande product overzicht en vind de juiste oplossing voor de bewatering van uw tuin-, balkon-, of kamerplanten!

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 34 van 34 producten

Een regenton bestellen

Wilt u graag op duurzame wijze watergeven aan uw planten? Kies dan voor een regenton! Met de hoeveelheid regen die in Nederland valt, is dit een hele goede oplossing om minder water te verbruiken. Er zijn verschillende formaten regentonnen verkrijgbaar, afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar heeft en de hoeveelheid planten die u water wilt geven. U vult gemakkelijk een gieter met het water vanuit de regenton en geeft het water weer terug aan de planten. 

Een tuinslang of sproeisysteem bestellen

In onze webshop vindt u verschillende soorten sproeisystemen. Een slanghaspel met een multifunctionele broes, een zwenksproeier, of verschillende losse opzetstukken: u kunt indien nodig uw eigen sproeisysteem samenstellen, zodat dit het beste past bij uw tuin en uw planten. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een gieter, voor het snelle handmatige watergeven van uw planten binnen en buiten. Er zijn verschillende soorten, formaten en kleuren te vinden in ons product overzicht. 

Bewatering online bestellen bij GroenRijk Zevenaar

U vindt in onze webshop een uitgebreid aanbod mogelijkheden voor bewatering zowel binnen als buiten. Een handige plantenspuit voor uw kamerplanten, een grote gieter voor de voortuin, of een zwenksproeier voor het gazon: u bestelt het allemaal gemakkelijk én snel in de webshop van GroenRijk Zevenaar!