Kamerplanten

Met een mooie kamerplant maakt u uw huis écht gezellig! Wat uw smaak ook is, er zijn talloze kamerplanten, dus genoeg keus. Daarnaast kan een kamerplant zeer functioneel zijn, aangezien de meeste kamerplanten luchtzuiverende planten zijn. Daarom zijn kamerplanten ook op kantoren steeds meer te zien. Bij GroenRijk Zevenaar nabij Arnhem adviseren wij u graag over de voordelen van onze kamerplanten en de verschillende soorten die wij aanbieden!

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 9 van 9 producten

Ruim assortiment kamerplanten: van cactussen tot orchideeën

Bij GroenRijk Zevenaar bieden wij een breed assortiment dat bestaat uit onder andere cactussen en vetplanten, groene kamerplanten en bloeiende kamerplanten. U kunt een mooie plant voor u zelf kopen, maar een mooie plant schenken aan uw vriend of vriendin kan natuurlijk ook! Weet u wat de lievelingsplant is van een vriend / vriendin / familielid? Doe een kamerplant cadeau. Een persoonlijk cadeau scoort altijd erg goed! 

Kamerplanten kopen | Groene kamerplanten | Bloeiende kamerplanten | GroenRijk Zevenaar

Top 3 populaire kamerplanten

Heeft u in uw huis graag een groene kamerplant? Of vindt u dat iets te saai en gaat u liever voor een kamerplant met kleurrijke bloemen? Er zijn veel mogelijkheden. Daarnaast zou u ook nog kunnen kijken naar hoe luchtzuiverend de kamerplant is. Met deze top 3 kunt u alvast wat inspiratie opdoen:  

  • Kentiapalm: één van de populairste groene kamerplant is de Kentiapalm. Deze kamerplant staat bekend om zijn vrolijke fontein aan donkergroene slanke stengels met elegante palmbladeren. De verzorging van de plant is best gemakkelijk. Kentiapalm is een van de weinige palmen die relatief donker kan staan en laat zelf weten of zijn locatie naar wens is. Wordt het blad lichtgroen tot geel? Dan staat de kamerplant te licht. Ziet u weinig nieuwe scheuten ontstaan, dan staat Kentiapalm te donker. De palm is bij ons in Zevenaar verkrijgbaar in verschillende maten.
     
  • Orchidee: deze prachtige bloeiende kamerplant is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Met deze plant fleurt u uw huis helemaal op. Orchideeën zijn prachtig, maar ook kwetsbaar. In de koude periode is het bij kamerplanten belangrijk dat u ze goed inpakt als u ze vervoert, om ze tegen kou en wind te beschermen. Als orchideeën te droog, te nat of te donker staan, verschrompelen de bloemen. Ook kan het zijn dat een aantal knoppen niet opengaan. Zet de planten op een lichte, warme plaats, maar niet in de felle zon of boven de verwarming. En geef ze regelmatig een scheutje lauwwarm water.
     
  • Lepelplant: deze luchtzuiverende plant is erg populair op zowel kantoren als in woonkamers. De officiële naam van de Lepelplant, Spathiphyllum, is afgeleid van de Griekse woorden voor kolfschede en blad. De plant krijgt sinds een paar jaar extra aandacht door de NASA Clean Air Study. Deze had als doel schone lucht in ruimtestations te onderzoeken en de Lepelplant kwam naar voren als bovengemiddeld luchtzuiverend. Vraag onze medewerkers om advies over welke kamerplanten het meest luchtzuiverend zijn.

In ons tuincentrum in Zevenaar kunt u natuurlijk al onze kamerplanten bewonderen. Bent u naast kamerplanten ook op zoek naar accessoires om uw interieur op te vrolijken? Neem dan eens een kijkje bij onze woonaccessoires

Kamerplanten kopen | GroenRijk Zevenaar

Hippe kamerplanten kopen? Bezoek GroenRijk in Zevenaar

Kom langs in ons tuincentrum in Zevenaar voor een goed advies omtrent al onze kamerplanten, welke het beste bij uw interieur past, bijvoorbeeld groene kamerplantenbloeiende kamerplanten of cactussen en vetplanten. Voor vragen over ons assortiment kamerplanten kunt u ook terecht bij [email protected] of bel gerust naar 0316-333538. Komt u uit de buurt van Arnhem, Doetichem, Didam en Duiven? Kom dan eens gezellig bij ons langs! Hieronder kunt u alvast de route naar onze winkel plannen, bekijk onze openingstijden en dan zien we u hopelijk snel voor een nieuwe kamerplant bij GroenRijk Zevenaar.