Dier

Op zoek naar een dierenwinkel nabij Doetinchem of Duiven? Kom naar tuincentrum GroenRijk in Zevenaar! Wij hebben een groot assortiment aan dierenartikelen standaard in voorraad. U kunt kiezen uit bekende top merken of profiteren van het voordeel van goedkopere merken dierenartikelen.

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 106 producten

Dierenvoeding en andere dierenartikelen kopen in Zevenaar

Goede dierenvoeding kopen voor uw hond of kat is niet altijd makkelijk. Buiten dat ze vaak erg kieskeurig kunnen zijn is ook niet alle voeding geschikt voor alle rassen en leeftijden. In ons assortiment hebben wij dan ook honden- en kattenvoeding voor verschillende rassen, maar ook voor verschillende leeftijden, de bekende junior en senior dierenvoeding. Naast honden- en kattenvoer kunt u bij ons ook terecht voor knaagdierenvoer, vissenvoer en vogelvoer. 

Dierenmanden, -kussens en -kooien kopen in Zevenaar

Een hond of kat ligt het liefst bij u op de bank, maar dat is niet altijd wat u wenst. Daarom hebben wij een ruim assortiment hondenmanden, kattenmanden, kussens en bedden voor uw huisdier standaard in het assortiment. Voor vogels en knaagdieren hebben wij kooien en hokken geschikt voor zowel kleine vogels en knaagdieren als grote vogels en knaagdieren. Ook de huisvesting voor uw vissen is bij ons zo geregeld, aquariums in overvloed. 

De dierenbenodigdheden van topmerken bij GroenRijk

In onze dierenwinkel treft u producten van bekende merken. U wilt toch ook het beste voor uw huisdier? Vergeet de vogels in uw tuin niet.