Barbecues

Zou u graag een barbecue willen aanschaffen? Dat begrijpen wij bij GroenRijk Zevenaar wel! De zomer staat natuurlijk voor de deur en dan kan af en toe een barbecue op een warme zomeravond niet ontbreken! Houdt u ervan om te barbecueën? Bij GroenRijk Zevenaar geven we u groot gelijk, want het is uitstekende manier om van uw tuin te genieten. Kom langs in ons tuincentrum in Zevenaar, want wij hebben een ruim assortiment op het gebied van barbecues. Op onze barbecue afdeling vindt u onder andere producten van Weber en de multifunctionele Cobb barbecues met bijpassende accessoires.

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

GroenRijk Zevenaar | Barbecues | Barbecue kopen

Het barbecue assortiment bij GroenRijk Zevenaar

Bij GroenRijk Zevenaar, nabij Arnhem en Doetinchem, bieden wij u een divers assortiment aan met verschillende soorten barbecues. Of u nu op zoek bent naar een houtskool barbecue, gasbarbecue of elektrische barbecue; bij GroenRijk Zevenaar vindt u het allemaal. Daarnaast hebben wij ook barbecue accessoires in ons tuincentrum om uw barbecue ervaring helemaal compleet te maken. Hier kunt u meer informatie vinden over ons barbecue assortiment:

Naast onze barbecues staat ons tuincentrum ook bekend om ons assortiment gasflessen. Een gasfles kunt u goed gebruiken op de camping of tijdens het barbecueën. GroenRijk Zevenaar biedt gasflessen van de merken Benegas en Primagas. De Benegas gasflessen staan vooral bekend als dé groene, veilige lichtgewicht gasflessen die geschikt zijn voor zeer veel toepassingen. Denk dan bijvoorbeeld aan heerlijk barbecueën in de tuin of op de camping om te genieten van extra lange zomeravonden op het terras dankzij de terrasverwarmer.

GroenRijk Zevenaar | Barbecues | Barbecue kopen

Hoe kies ik een barbecue?

Een geslaagde barbecue begint natuurlijk met het juiste type barbecue. Maar hoe kiest u die? Er is keuze uit tientallen verschillende soorten en maten; van handige meeneembarbecues tot complete buitenkeukens. GroenRijk Zevenaar staat voor u klaar om u te helpen bij deze keuze. Wat uw keuze ook mag worden, met een nieuwe barbecue wordt het vast een prachtig barbecue jaar. Eet smakelijk!

Barbecue kopen? Kom naar GroenRijk Zevenaar

Bij GroenRijk Zevenaar vindt u nabij Arnhem, Pannerden, Lobith, Rijnwaarden, Duiven en Didam en wij helpen u graag de juiste barbecue vinden die helemaal bij u én bij uw situatie past. Onze medewerkers hebben veel kennis over barbecues en kunnen u daarom een advies op maat geven. Heeft u dus vragen over ons barbecue assortiment? Kom langs in onze winkel of neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer: 0316-333538 of stuur een e-mail naar: [email protected]. Bekijk hier onze openingstijden, wij hopen u snel te mogen verwelkomen!