Vijverdecoratie

Wanneer u een vijver heeft aangelegd in Zevenaar, Groessen of Didam heeft u waarschijnlijk rekening gehouden met de benodigde elektriciteit voor verlichting of voor de waterpomp. Aan deze pomp kunt u een spuitornament of fontein koppelen. Het assortiment in spuitfiguren is divers. De meeste figuren zijn van metaal, maar ook kunststof, steen en koper zijn veel gebruikte materialen.

Toon filter Verberg filter

Filter producten

Verlichting kopen in de vijver

Verlichting in en om de vijver geeft de vijver een sprookjesachtig aanzicht. Een veilige manier van verlichting is zwakstroomverlichting, makkelijk in de te graven en een snel resultaat. Ook lampjes op zonne-energie zijn te koop hoewel het aanbod hierin over het algemeen beperkt is. De verlichte glazen bollen die op het wateroppervlakte drijven maken uw vijver nog mooier. 

 In ons assortiment kunt u vijverspots, drijvende lichtbollen en een ruim aanbod LED vijverlampen verwachten. Er zijn vijverlampen voor onder water maar ook prachtige lampen voor naast de vijver voor een mooie uitlichting van de waterpartij. Tot slot hebben wij een ruim aanbod vijververlichting op zonne-energie.

Waterornamenten kopen in Zevenaar

In ons tuincentrum in Zevenaar vindt u de mooiste ornamenten voor uw vijver. Wilt u een vijverornament kopen die u aan kunt sluiten op een vijverpomp maar weet u niet precies of uw vijverpomp hiervoor geschikt is dan kunt u onze vijverspecialisten altijd vragen om advies. De vijverpomp moet namelijk wel geschikt en krachtig genoeg zijn voor een mooie waterloop over het ornament. Er zijn waterornamenten beschikbaar van steen, ijzer, koper en kunststof.