Gereedschap

Goed tuingereedschap voor het onderhouden van uw tuin is een absolute vereiste. Niet alleen voor de aanleg maar ook voor het onderhoud van uw tuin. Of er nu een pergola gebouwd wordt, een schutting gezet wordt of een vijver gegraven: wij hebben alles in huis. Ook hebben wij een ruime keuze in tuingereedschap zoals schoffels, snoeischaren en grasmaaiers van diverse merken en dus verschillende prijsklasses. 

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 60 van 82 producten

Handgereedschap in alle soorten en maten

Om een tuin goed te onderhouden is goed gereedschap natuurlijk onontbeerlijk, maar het hoeft niet altijd duur te zijn. Met een spade, een hark en een schoffel komt u een heel eind. Een plantenschepje is vooral in het voorjaar handig om perkplanten te poten. In ons GroenRijk tuincentrum vindt u niet alleen bovengenoemd basisgereedschap. Wij kunnen u ook voorzien van:

  • een kantensteker om de randjes langs het gazon mooi recht af te steken;
  • een verticuteerhark om mos uit het gazon te harken;
  • een gras- en bladhark;
  • en natuurlijk een goede snoeischaar die overigens ook te koop is voor linkshandigen;
  • Voor het zwaardere werk komt de takkenschaar van pas.

Kortom, keuze genoeg om de tuin tip top in orde te hebben en te houden.

Advies over elektrisch gereedschap 

Het gazon maaien gaat vele malen sneller met een elektrische grasmaaier. Laat u zich wel goed voorlichten welk type voor uw gazon geschikt is. Voor het knippen van heggen is een heggenschaar super handig en heeft u veel snoeiafval dan is de aankoop van een hakselaar geen overbodige luxe. Takken tot max. 45 mm worden probleemloos versnipperd. De trimmers zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Let daarbij vooral op de lengte van de steel die moet passen bij uw lichaamslengte, bij de duurdere types is de telescoopsteel te verstellen. De trimmer is vooral handig voor het korthouden van de randjes langs gazons en bloemperken en moeilijk bereikbare plaatsen.

    

Bewatering systemen

Watergeven kan op talloze manieren van ingewikkelde sproeisystemen tot een eenvoudige sproeier. Van druppelsystemen voor het gedoseerd watergeven in bloembakken, handig als u op vakantie gaat, tot een gewone gieter in diverse trendy modellen. De koppelsystemen maken het werken in de tuin een stuk gemakkelijker en ook zijn de losse onderdelen in de meeste gevallen op voorraad. Slanghaspels en slangenwagens in diverse uitvoeringen. Kortom een compleet assortiment voor in en rond de tuin.

Kleding en schoeisel kopen voor in de tuin

In het tuincentrum in Zevenaar vindt u niet alleen het basisassortiment planten, tuingereedschap, potgrond en potterie. Ons assortiment wordt alsmaar breder. Wij hebben een assortiment kleding waar u zich in de tuin prettig voelt zoals bodywarmers, fleecetruien, werkbroeken maar ook diverse soorten klompen en laarzen. Naast diverse standaard laarzen verkopen wij ook moderne laarzen die niet alleen handig zijn voor in de tuin, maar ook leuk eruit zien. Ook tuinhandschoenen hebben wij in diverse kleuren en maten. In het najaar verkopen wij ook trendy mutsen, sjaals en handschoenen.

Advies nodig? Kom naar GroenRijk Zevenaar

Wilt u deskundig advies over tuingereedschap? Kom dan langs in ons tuincentrum in Zevenaar! Heeft u vragen, neem dan contact op via 0316-333538 of mail naar [email protected].