Tuinplanten

Bent u op zoek naar tuinplanten in Zevenaar nabij Pannerden, Lobith, Rijnwaarden, Duiven en Didam? Dan bent u bij GroenRijk Zevenaar aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment tuinplanten. Voor ieder seizoen zijn er verschillende tuinplanten in ons tuincentrum te vinden. Bekijk hier onder ons assortiment en plaats uw bestelling. Benieuwd naar het hele assortiment? Kom dan langs in ons tuincentrum!

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 8 van 8 producten

GroenRijk Zevenaar | Tuinplanten bestellen | Tuinplanten kopen

Verschillende tuinplanten combineren

Het is zeker niet zo dat u een keuze voor één soort tuinplant moet maken. Juist het combineren van verschillende soorten tuinplanten en het terug laten komen van vormen, bloeiwijze, kleuren en structuren, zorgt voor een mooi geheel in de tuin. Zo kunt u bijvoorbeeld vaste planten heel goed combineren met éénjarige planten. En heesters in combinatie met bloembollen en rijke bloeiers maken uw tuin ook tot een prachtig geheel. Misschien denkt u nu; dit geldt vast alleen als ik een hele grote tuin heb met veel zon. Dat is echter zeker niet het geval. Voor iedere 'buiten' of dat nu een dakterras, grote tuin of klein balkon betreft, zijn er tuinplanten combinaties te maken om een mooi geheel te creëren. Uiteraard adviseren wij u bij GroenRijk Zevenaar graag naar uw persoonlijke situatie. Kom langs in ons tuincentrum in Zevenaar nabij Pannerden, Lobith, Rijnwaarden, Duiven en Didam en we geven u graag advies.

GroenRijk Zevenaar | Tuinplanten bestellen | Tuinplanten kopen

Zomerbloeiers en winterbloeiers

Zowel in de zomer als in de winter zijn er tuinplanten die bloeien; ook wel zomerbloeiers en winterbloeiers genoemd. Zomerbloeiers kunnen de kou in de winter vaak niet aan en moeten dan naar binnen verplaatst worden. Vaak is een vorstvrije ruimte al voldoende. Met zomerbloeiers kunt u denken aan:

  • Fuchsia
  • Vlijtig liesje
  • Diverse Geraniums
  • Lantana

Deze planten zijn niet winterhard. Winterbloeiers daarentegen overleven de winter vaak wel en kunnen gewoon blijven staan. Wilt u advies over tuinplanten die bloeien in de zomer of winter? Kom dan langs in ons tuincentrum in Zevenaar waar we u graag helpen of bestel in onze webshop alvast wat mooie planten!

GroenRijk Zevenaar | Tuinplanten bestellen | Tuinplanten kopen

Vragen over tuinplanten? Kom naar GroenRijk Zevenaar!

Bij GroenRijk Zevenaar nabij Pannerden, Lobith, Rijnwaarden, Duiven en Didam helpen we u graag de juiste tuinplanten voor u persoonlijke situatie uit te zoeken. Onze medewerkers hebben veel kennis over tuinplanten en kunnen u daarom een advies op maat geven. Dus heeft u vragen over ons tuinplanten assortiment kom langs of neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0316-333538. Bestelt u liever al tuinplanten? Dat kan in onze webshop!

Onze openingstijden