Boeketten

Mooie, verse boeketten kopen in Duiven, Groessen of Arnhem? Kom naar tuincentrum GroenRijk in Zevenaar en laat u verrassen door onze bloembinders en het mooie aanbod verse boeketten. Of u een boeket voor uzelf koopt of als cadeau voor uw moeder, zus of vriendin: een bloemetje kan altijd en van bloemen wordt iedereen toch blij? Bij GroenRijk Zevenaar vindt u naast het tuincentrum en de Landwinkel ook een mooie bloemenwinkel.

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 16 van 16 producten

De mooiste boeketten kopen in Zevenaar

Boeketten worden vrijwel altijd gemaakt van snijbloemen en verse takken groen. Een mooi bloemenboeket is leuk om te krijgen en om te geven! Een klein boeket als presentje of een groot bloemenboeket voor een jubileum, trouwdag of begrafenis. Bij GroenRijk in Zevenaar kunt u terecht voor beide en u wordt door ervaren bloembinders geholpen. Kies uit het grote aanbod kant-en-klare boeketten of laat onze bloembinders speciaal voor de gelegenheid een mooi boeket samenstellen. 

Boeket kopen | Boeket bestellen | GroenRijk Zevenaar

Verzorgingstips voor uw boeket

Heeft u een mooi boeket gekocht of gekregen? Met deze verzorgingstips heeft u lang plezier van de bloemen:

  • Snijd de bloemen schuin af met een bloemenschaar of een mesje. Zo kunnen de bloemen goed het water opnemen.
  • Zorg ervoor dat er geen bladeren in de vaas met water komen te staan. Dit blad kan gaan rotten, waardoor er bacteriën kunnen ontstaan in het water.
  • Een schone vaas is een echte must. Zo voorkom je dat bacteriën het nieuwe boeket beschadigen.
  • Zet de vaas met bloemen niet bij een verwarming of in de buurt van een fruitschaal. Dit zorgt ervoor dat de bloemen snel oud worden.

Verse boeketten kopen in Zevenaar

Elke dag worden de boeketten vers bij ons aangeleverd. Zo kunnen wij garanderen dat de bloemen lang mooi blijven en u er veel plezier van zult hebben. Heeft u vooraf vragen? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons in het tuincentrum. Ook kunt u ervoor kiezen om de boeketten online te bestellen in onze bloemenwebshop.