Kerst

De aanloop naar kerst begint vroeg bij GroenRijk Zevenaar, waar u al vroeg terecht kunt om inspiratie op te doen op het gebied van kerstartikelen. U bent bij ons van harte welkom op onze kerstshow, die wij jaarlijks omtoveren tot een waar kerstparadijs. U gaat gegarandeerd naar huis met veel inspiratie voor een prachtige en sfeervolle kerst, liefdevolle kerstcadeautjes en een gezellige kerst stemming! U vindt bij ons alles voor de kerst, variërend van kerstbomen en kunstkerstbomen tot aan alles op het gebied van decoratie. Kom gezellig bij ons langs en laat u inspireren door ons sfeervolle kerstparadijs!

Bezoek onze kerstshow voor al uw kerst inspiratie in Zevenaar

U bent bij ons aan het juiste adres als u graag een prachtige kerst wilt vieren. Of het nu gaat om een aantal extra kaarsjes, een mooie krans aan de deur, of een volledig versierde boom; u vindt bij ons alle decoraties en mogelijkheden voor een sfeervolle kerst. Zo vindt u bij ons onder andere:

Ieder jaar komen er weer verschillende thema's terug in ons kerst assortiment, gerelateerd aan de trends en kleuren van het seizoen. Ook dit jaar heeft weer veel moois in petto als het gaat om kerst trends, vernieuwende kleuren en materialen. Of u nu op zoek bent naar een aantal kleine toevoegingen en decoraties, of uw kerstboom op geheel nieuwe wijze wilt versieren; u vindt het op onze kerstshow!

Kerstartikelen GroenRijk Zevenaar

Ontdek de laatste kerst trends op onze kerstshow van 2023 bij GroenRijk Zevenaar

We verwelkomen u graag op onze kerstshow in ons tuincentrum. Vanaf begin november bent u van harte welkom in ons kerstparadijs. Voor zowel binnen als buiten vindt u prachtige decoraties, verlichting, kleine accessoires, mooie cadeautjes en alle artikelen die u nodig kunt hebben in dit kerstseizoen. Wij inspireren u graag om van uw kerst een prachtige tijd te maken, met een fijne feestelijke sfeer in en om het huis. GroenRijk Zevenaar is van maandag tot en met zondag geopend en wij verwelkomen u graag! Heeft u vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 0316-333538 of door een mail te sturen naar [email protected]. Graag tot ziens bij GroenRijk Zevenaar op onze kerstshow!