Kunstkerstbomen

Bij GroenRijk Zevenaar kunt u natuurlijk terecht voor de mooiste kunstkerstbomen! Heeft u geen zin in uitvallende naalden of vindt u het een prettig idee om volgend jaar weer precies dezelfde boom op te kunnen zetten? Dan zijn onze kunstkerstbomen een hele goede oplossing. De kwaliteit is namelijk niet te onderscheiden van echte kerstbomen én het is een stuk veiliger als u huisdieren rond heeft lopen in huis. Daarnaast is een kunstkerstboom natuurlijk ook erg gemakkelijk! In ons tuincentrum vindt u een divers aanbod aan echte kerstbomen én kunstkerstbomen.

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie

Kunstkerstboom met verlichting bij GroenRijk Zevenaar

De allermooiste kunstkerstbomen zijn niet van echt te onderscheiden. Vroeger was het heel duidelijk zichtbaar als de kunstkerstboom nep was, maar tegenwoordig worden ze zo gemaakt, dat het net lijkt of er een echte kerstboom in huis staat. Op de meeste kunstkerstbomen die wij in ons tuincentrum in Zevenaar verkopen heeft u 5 tot 10 jaar garantie. De kunstkerstbomen zijn handig verpakt in een stevige opbergdoos en gemakkelijk op te tuigen en in model te brengen. Daarnaast zijn kunstkerstbomen brandvertragend en verliezen ze geen naalden. Kortom, u heeft jarenlang plezier van een kunstkerstboom. Wist u dat er tegenwoordig ook kunstkerstbomen met verlichting zijn? Bij deze bomen is de verlichting in de boom verwerkt, waardoor u geen losse kerstverlichting nodig heeft.

GroenRijk Zevenaar | Kunstkerstbomen | Kunstkerstbomen met verlichting

Wat zijn de voordelen van een kunstkerstboom?

Er zijn verschillende voordelen aan een kunstkerstboom, tegenover een echte kerstboom, namelijk: 

  • U weet elk jaar dat u precies dé kerstboom heeft die op een specifieke plaats past. 
  • Jaarlijks haalt u de boom weer uit de stalling, waardoor het een eenmalige uitgave is
  • De boom heeft geen uitvallende naalden.
  • Bij GroenRijk Zevenaar vindt u ook kunstkerstbomen met verlichting! In deze kunstkerstboom is de verlichting al verwerkt.
  • Voor huisdieren is een kunstkerstboom een veilige optie. 

GroenRijk Zevenaar | Kunstkerstbomen | Kunstkerstbomen met verlichting

Kunstkerstboom kopen in de buurt van Nijmegen en Doetinchem

Laat u eens verrassen door ons ruime assortiment aan kunstkerstbomen. Dan kunt u ook meteen een kijkje nemen bij de kerstaccessoires om uw kunstkerstboom zo sfeervol en feestelijk op te tuigen. Onze kerstshow is vanaf eind oktober geopend, dus kom dan gerust langs om kerst inspiratie op te doen en de mooiste kerstverlichting en kerstversiering te kopen. Heeft u geen idee waar u op moet letten bij het kiezen van een kunstkerstboom? Onze medewerkers helpen u graag om de perfecte kunstkerstboom uit te kiezen. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u graag in ons tuincentrum in Zevenaar!