Kerstbomen

In ons tuincentrum GroenRijk Zevenaar bent u op het goede adres voor echte kerstbomen. Er gaat natuurlijk niets boven een echte kerstboom. Wij verkopen vanaf eind november een ruim assortiment aan kerstbomen in ons tuincentrum. Kom eens langs en laat u verrassen!

Verschillende kerstbomen

Er zijn zoveel verschillende soorten kerstbomen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Fijnspar, Nordmann-spar of Blauwspar. En wilt u een kerstboom met of zonder kluit? Ons tuincentrum in de buurt van Nijmegen en Doetinchem heeft kerstbomen in allerlei soorten en maten en daarmee is er dus voor ieder wat wils. Onze medewerkers kunnen u advies geven welke boom het best in uw huis past

Kerstbomen kopen in Zevenaar

De kerstbomen zijn vanaf eind november in ons tuincentrum te koop. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de kerstbomen, maar bijvoorbeeld ook over het onderhoud van de kerstbomen. Onze kerstshow is vanaf 2 november 2019 geopend, dus kom gerust langs om kerst inspiratie op te doen.Tevens zijn wij iedere zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Bekijk onze andere openingstijden en graag tot ziens in ons tuincentrum in Zevenaar!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen