Kerstbomen

Aan het einde van het jaar zijn ze weer bij ons verkrijgbaar: kerstbomen. Er gaat natuurlijk niets boven een echt kerstboom en daarvoor bent u bij GroenRijk Zevenaar op het juiste adres. Wij verkopen vanaf eind november een ruim assortiment aan kerstbomen in ons tuincentrum. Wilt u dus graag inspiratie opdoen, dan bent u bij ons van harte welkom. Kom eens langs en laat u verrassen!

De verschillende kerstbomen bij GroenRijk Zevenaar

Tegenwoordig zijn er super veel verschillende kerstbomen. Gelukkig maar, want zo kan iedereen zijn of haar perfecte kerstboom kiezen. Bij GroenRijk Zevenaar vindt u onder andere de volgende soorten:

  • Fijnspar
  • Nordmann-spar
  • Blauwspar

Naast de verschillende soorten heeft u ook nog de keuze of u een kerstboom met of zonder kluit wilt. Ons tuincentrum in de buurt van Nijmegen en Doetinchem heeft kerstbomen in allerlei soorten en maten en daarmee is er dus voor ieder wat wils. Onze medewerkers kunnen u advies geven welke boom het best in uw huis past.

GroenRijk Zevenaar | Kerstbomen kopen

Onmisbaar voor kerstbomen op stam: kerstboomstandaard

Wanneer u een kerstboom zonder kluit koopt, is een kerstboomstandaard onmisbaar. Bij een mooie kerstboom hoort natuurlijk een goede kerstboomstandaard en geniet met in de decembermaand van een boom die stevig staat! Laat u in onze winkel adviseren welke kerstboomstandaard u het best kunt gebruiken.

GroenRijk Zevenaar | Kerstbomen kopen

Kerstboom kopen? Voor de beste kerstbomen komt u naar GroenRijk Zevenaar

De kerstbomen zijn vanaf eind november in ons tuincentrum te koop. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de kerstbomen, maar bijvoorbeeld ook over het onderhoud van de kerstbomen. Onze kerstshow is vanaf begin november geopend, dus kom gerust langs om kerst inspiratie op te doen. Op onze kerstafdeling vindt u naast de kerstbomen ook kunstkerstbomen, kerstverlichting en kerstversiering. Tevens zijn wij iedere zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Bekijk onze andere openingstijden en graag tot ziens in ons tuincentrum in Zevenaar!

Meer over Kerstverlichting

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen