Kerstbomen

Aan het einde van het jaar zijn ze weer bij ons verkrijgbaar: kerstbomen. Er gaat natuurlijk niets boven een echte kerstboom en daarvoor bent u bij GroenRijk Zevenaar op het juiste adres. Wij verkopen vanaf eind november een ruim assortiment aan kerstbomen in ons tuincentrum. Bij ons vindt u allerlei soorten kerstbomen: van een mini kerstboom tot grote kerstbomen en van kleine kerstbomen tot een kerstboom met kluit. Wilt u dus graag inspiratie opdoen, dan bent u bij ons van harte welkom. Kom eens langs en laat u verrassen!

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 3 van 3 producten

De verschillende kerstbomen bij GroenRijk Zevenaar

Tegenwoordig zijn er super veel verschillende kerstbomen. Gelukkig maar, want zo kan iedereen zijn of haar perfecte kerstboom kiezen. Bij GroenRijk Zevenaar vindt u onder andere de volgende soorten:

  • Fijnspar
  • Nordmann kerstboom
  • Blauwspar

Naast de verschillende soorten heeft u ook nog de keuze of u een kerstboom met of zonder kluit wilt. Ons tuincentrum in de buurt van Nijmegen en Doetinchem heeft kerstbomen in allerlei soorten en maten en daarmee is er dus voor ieder wat wils. Onze medewerkers kunnen u advies geven welke boom het best in uw huis past.

GroenRijk Zevenaar | Kerstbomen kopen | Grote kerstbomen | Kleine kerstbomen

Onmisbaar voor kerstbomen op stam: kerstboomstandaard

Wanneer u een kerstboom zonder kluit koopt, is een kerstboomstandaard onmisbaar. Bij een mooie kerstboom hoort natuurlijk een goede kerstboomstandaard. Staat de kerstboom goed en veilig in de woonkamer, dan kunt u in de decembermaand genieten van een mooie kerstboom. Bij GroenRijk Zevenaar vindt u naast de diverse kerstbomen. Onze medewerkers kunnen u adviseren welke kerstboomstandaard u het best kunt gebruiken.

GroenRijk Zevenaar | Kerstbomen kopen | Grote kerstbomen | Kleine kerstbomen

Kerstboom kopen? Voor de beste kerstbomen komt u naar GroenRijk Zevenaar

De kerstbomen zijn vanaf eind november in ons tuincentrum te koop. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de kerstbomen, maar bijvoorbeeld ook over het onderhoud van de kerstbomen. Onze kerstshow is vanaf begin november geopend, dus kom gerust langs om kerst inspiratie op te doen. Op onze kerstafdeling vindt u naast de kerstbomen ook kunstkerstbomenkerstverlichting en kerstversiering. Wij zijn 7 dagen per week geopend, dus kom gerust eens een keer bij ons langs. Bekijk onze andere openingstijden en graag tot ziens in ons tuincentrum in Zevenaar!