Kunstkerstbomen

Bij GroenRijk Zevenaar kunt u natuurlijk terecht voor de mooiste kunstkerstbomen! Heeft u namelijk geen zin in de uitgevallen dennennaalden? Kom dan bij ons de perfecte kunstkerstboom uitzoeken!

Diverse soorten kunstkerstbomen

De allermooiste kunstkerstbomen zijn niet van echt te onderscheiden. Vroeger zagen kunstkerstbomen er erg nep uit, maar tegenwoordig worden ze zo gemaakt, dat het net lijkt of er een echte kerstboom in huis staat. Op de meeste kunstkerstbomen die wij in ons tuincentrum in Zevenaar verkopen heeft u 5 tot 10 jaar garantie. De kunstkerstbomen zijn handig verpakt in een stevige opbergdoos en gemakkelijk op te tuigen en in model te brengen. Daarnaast zijn kunstkerstbomen brandvertragend en verliezen ze geen naalden. Kortom, u heeft jarenlang plezier van een kunstkerstboom.

Kunstkerstboom kopen in de buurt van Nijmegen en Doetinchem

Laat u eens verrassen door ons ruime assortiment aan kunstkerstbomen. Dan kunt u ook meteen een kijkje nemen bij de kerstaccessoires om uw kunstkerstboom zo sfeervol en feestelijk op te tuigen. Onze kerstshow is vanaf 2 november 2019 geopend, dus kom dan gerust langs om kerst inspiratie op te doen. Heeft u geen idee waar u op moet letten bij het kiezen van een kunstkerstboom? Onze medewerkers helpen u graag om de perfecte kunstkerstboom uit te kiezen. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u graag in ons tuincentrum in Zevenaar.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen