Kunstkerstbomen

Bij GroenRijk Zevenaar kunt u natuurlijk terecht voor de mooiste kunstkerstbomen! Heeft u geen zin in uitvallende naalden, of vindt u het een prettig idee om volgend jaar weer precies dezelfde boom op te kunnen zetten? Dan zijn onze kunst kerstbomen een hele goede oplossing. De kwaliteit is namelijk niet te onderscheiden van echte kerstbomen én het is een stuk veiliger als u huisdieren rond heeft lopen in huis. Daarnaast is een kunst kerstboom natuurlijk ook erg gemakkelijk! In ons tuincentrum vindt u een divers aanbod aan echte kerstbomen en kunstkerstbomen.

Diverse soorten kunstkerstbomen

De allermooiste kunstkerstbomen zijn niet van echt te onderscheiden. Vroeger zagen kunstkerstbomen er erg nep uit, maar tegenwoordig worden ze zo gemaakt, dat het net lijkt of er een echte kerstboom in huis staat. Op de meeste kunstkerstbomen die wij in ons tuincentrum in Zevenaar verkopen heeft u 5 tot 10 jaar garantie. De kunstkerstbomen zijn handig verpakt in een stevige opbergdoos en gemakkelijk op te tuigen en in model te brengen. Daarnaast zijn kunstkerstbomen brandvertragend en verliezen ze geen naalden. Kortom, u heeft jarenlang plezier van een kunstkerstboom. 

De voordelen van een kunstkerstboom

Er zijn verschillende voordelen aan een kunstkerstboom, tegenover een echte kerstboom, namelijk: 

  • U weet elk jaar dat u precies dé kerstboom heeft die op een specifieke plaats past. 
  • Jaarlijks haalt u de boom weer uit de stalling, waardoor het een eenmalige uitgave is
  • De boom heeft geen uitvallende naalden
  • Eventueel zit er al verlichting in de boom
  • Voor huisdieren kan dit een veiligere optie zijn. 

Kunstkerstbomen GroenRijk ZevenaarKunstkerstboom kopen in de buurt van Nijmegen en Doetinchem

Laat u eens verrassen door ons ruime assortiment aan kunstkerstbomen. Dan kunt u ook meteen een kijkje nemen bij de kerstaccessoires om uw kunstkerstboom zo sfeervol en feestelijk op te tuigen. Onze kerstshow is vanaf begin november geopend, dus kom dan gerust langs om kerst inspiratie op te doen. Heeft u geen idee waar u op moet letten bij het kiezen van een kunstkerstboom? Onze medewerkers helpen u graag om de perfecte kunstkerstboom uit te kiezen. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u graag in ons tuincentrum in Zevenaar! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen

GroenRijk Zevenaar GroenRijk Zevenaar Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:000316-333538Meer informatie