Kerstverlichting en kerstversiering

Om echt die kerstsfeer in huis te brengen, kan kerstverlichting en kerstversiering niet ontbreken. Ook daarvoor bent u bij GroenRijk Zevenaar op het goede adres! Wij hebben prachtige kerstverlichting en kerstversiering voor in en om het huis. Onze kerstshow is vanaf eind oktober geopend en u bent natuurlijk van harte welkom om kerst inspiratie op te doen!

Toon filter Verberg filter

Filter producten

LED verlichting: energiezuinige kerstverlichting

Er zijn zoveel verschillende soorten kerstverlichting: verlichting voor in de kerstboom, kerstverlichting voor buiten, kerstverlichting voor binnen, lichtfiguren en ga zo maar door. Tegenwoordig is veel kerstverlichting LED. LED-kerstverlichting heeft ontzettend veel voordelen. Zo kost LED-verlichting minder energie, is het erg duurzaam, beter voor het milieu en gaat het minder snel kapot. Ook voor in de kerstboom hebben wij verschillende soorten kerstverlichting. 

GroenRijk Zevenaar | Kerstversiering | Kerstverlichting

Assortiment kerstversiering

Wat is een kerstboom zonder piek? Of wat is een kunstkerstboom zonder kerstballen? GroenRijk Zevenaar heeft alles om van de feestdagen er ééntje te maken om nooit te vergeten. Glazen kerstballen, houten kersthangers, prachtige pieken, kerstslingers en sfeervolle kaarsen: alle kerstversiering hebben wij in allerlei soorten, maten en kleuren. Wij hebben verschillende hoekjes met daarin verschillende soorten thema's en kleuren.

GroenRijk Zevenaar | Kerstversiering | Kerstverlichting

Kerstaccessoires bij GroenRijk Zevenaar

U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen naar onze kerstafdeling bij ons tuincentrum in de buurt van Nijmegen en Doetinchem. Laat u verrassen en kom inspiratie opdoen om van uw kerst een prachtige kerst van te maken. Onze medewerkers geven u graag advies! Hopelijk tot snel bij GroenRijk Zevenaar!