Groene kamerplanten

Groene kamerplanten zijn erg populair. Een grote kamerplant is een echte eyecatcher in uw interieur. Daarnaast staan wat kleinere groene kamerplanten ook zeker gezellig. Een mooie pot maakt het geheel helemaal af. Bent u op zoek naar een mooie groene kamerplant? Dan bent u bij GroenRijk Zevenaar nabij Arnhem aan het juiste adres! GroenRijk in Zevenaar heeft een ruim assortiment aan allerlei soorten kamerplanten.

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 8 van 8 producten

Alle informatie over groene kamerplanten 

Onder de groene kamerplanten vallen alle kamerplanten die niet bloeien. Deze planten ontlenen hun sierwaarde aan de bladvorm of de kleur van het blad. De meeste 'groene' planten zijn niet zo kieskeurig met hun standplaats als ze maar niet de volle zon krijgen, de bonte soorten hebben meer licht nodig en is een standplaats op het oosten altijd goed.

Geef de groene kamerplanten matig water en in de groeiperiode eenmaal in de twee weken plantenvoeding. Het zal duidelijk zijn dat niet alle planten dezelfde vochtopname hebben. Geef nooit water als de grond nog nat is. Er is speciale plantenvoeding voor groene planten; met bladspray krijgen de bladeren extra glans, uiteraard is deze spray niet geschikt voor 'behaarde' bladeren maar bijvoorbeeld wel voor ficussoorten. Verwen de kamerplanten eens met een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze tijdens een zacht regenbuitje buiten.

Bij elke plant krijgt u natuurlijk specifieke verzorgingstips. Bent u meer fan van kamerplanten met bloemen? Naast onze groene kamerplanten bieden we ook bloeiende kamerplanten. Ook cactussen en vetplanten kunt u vinden in ons assortiment.

Groene Kamerplanten_Groenrijk Zevenaar

Bestrijden van ziektes

Net als bij mensen kunnen planten ziek worden. Een belangrijke reden is vaak dat er te veel water gegeven wordt, dus niet klakkeloos iedere plant dezelfde hoeveelheid water toedienen. Als bonte bladeren groen worden is de standplaats toch te donker, spint kan een oorzaak zijn van bladuitval, gele bladeren of bruine bladpunten. In ons tuincentrum zijn zowel biologische als chemische bestrijdingsmiddelen verkrijgbaar om dit ongedierte te bestrijden. Vraag een van onze medewerkers om hulp, want wij helpen u graag!

GroenRijk Zevenaar | Groene kamerplanten

Groene kamerplanten kopen bij GroenRijk Zevenaar

Op zoek naar groene kamerplanten om het in huis gezellig te maken? Breng dan een bezoekje aan GroenRijk Zevenaar! In ons tuincentrum vindt u een zeer ruim assortiment met groene kamerplanten. Hieronder vindt u een aantal populaire groene kamerplanten die bij GroenRijk Zevenaar verkocht worden. Kom gauw bij ons langs om al onze kamerplanten te bewonderen. Op onze contactpagina kunt u onze openingstijden vinden.