Bloeiende kamerplanten

Bent u op zoek naar bloeiende kamerplanten in de regio Duiven, Doetinchem, of Didam? Dan ben je bij GroenRijk Zevenaar aan het juiste adres! U vindt bij ons een heel divers en uitgebreid en verschillende soorten bloeiende en groene kamerplanten

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 1 van 1 producten

(Sub)tropische bloeiende kamerplanten

Veel kamerplanten komen oorspronkelijk uit tropische of subtropische landen en daar moet rekening mee gehouden worden qua verzorging, licht en water. Tropische planten zoals varens verdragen geen felle zon terwijl cactussen daarentegen graag in de zon staan, hoe warmer hoe beter. Zo heeft iedere plant andere voorkeuren qua licht en water. Om zeker te zijn dat u een plant uitkiest die bij u de juiste standplaats krijgt, kunt u onze medewerkers natuurlijk altijd om advies vragen. 

Bloeiende kamerplanten verzorgen

De meeste bloeiende kamerplanten houden van een lichte plaats met het liefst de ochtendzon. Naast water geven, hebben ze in de bloeiperiode ook kamerplantenvoeding nodig en sommige planten zoals de cyclaam, kaapsviooltje, hortensia's en primula's zijn gek op een voetbad. Zorg dat het gietwater altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze tijdens een lichte regenbui lekker buiten. Na de bloei kunt u het water geven terugbrengen naar 1 maal in de week, plantenvoeding is nu niet meer nodig. In het voorjaar kan de plant verpot worden, gebruik hierbij goede potgrond. Ons tuincentrum in Zevenaar is specialist op het gebied van kamerplanten, dus kom gerust langs als u nog vragen heeft, dan helpen wij u graag verder!

Bloeiende kamerplanten GroenRijk Zevenaar

Wat is het verschil tussen bloeiende kamerplanten en groene kamerplanten?

Bloeiende kamerplanten hebben zoals de naam al doet vermoeden een bloeiende bloem. Groene kamerplanten hebben dit niet en zijn echt enkel groen. De sierwaarde van deze planten is dus verschillend bij beide planten. De ene plant kan met bijzondere groene bladeren onwijs opvallen in het interieur, terwijl de bloeiende kamerplant juist weer met kleur of bloemblaadjes een geheel andere uitstraling kan geven en op een andere manier opvalt. Daarnaast vraagt een kamerplant met bloemen vaak iets meer aandacht en verzorging van een groene kamerplant, maar met de juiste kennis hoeft dat geen obstakel te zijn. Als u niet weet wat de verzorgingsadviezen voor een specifieke kamerplant zijn kunt u ons natuurlijk altijd om advies vragen. 

Bloeiende kamerplanten kopen in de buurt van Arnhem en Doetinchem?

Voor kwalitatieve bloeiende kamerplanten bent u bij GroenRijk Zevenaar aan het juiste adres. Bezoek ons tuincentrum voor kwalitatieve kamerplanten en veel inspiratie voor huis en tuin. Natuurlijk kunt u bij ons terecht met vragen over de planten, wij helpen u graag! Wij zijn zeven dagen per week geopend en naast kamerplanten vindt u bij ons ook woonaccessoires, tuinplanten, tuingereedschap en diverse andere benodigdheden voor huis en tuin. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 0316-333538, of door een mail te sturen naar [email protected]. Graag tot ziens bij GroenRijk Zevenaar!