Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Bloeiende kamerplanten

Bent u op zoek naar bloeiende kamerplanten in de regio Duiven, Doetinchem, of Didam? Dan ben je bij GroenRijk Zevenaar aan het juiste adres! U vindt bij ons een heel divers en uitgebreid en verschillende soorten bloeiende en groene kamerplanten

(Sub)tropische bloeiende kamerplanten

Veel kamerplanten komen oorspronkelijk uit tropische of subtropische landen en daar moet rekening mee gehouden worden qua verzorging, licht en water. Tropische planten zoals varens verdragen geen felle zon terwijl cactussen daarentegen graag in de zon staan, hoe warmer hoe beter. Zo heeft iedere plant andere voorkeuren qua licht en water. Om zeker te zijn dat u een plant uitkiest die bij u de juiste standplaats krijgt, kunt u onze medewerkers natuurlijk altijd om advies vragen. 

Bloeiende kamerplanten verzorgen

De meeste bloeiende kamerplanten houden van een lichte plaats met het liefst de ochtendzon. Naast water geven, hebben ze in de bloeiperiode ook kamerplantenvoeding nodig en sommige planten zoals de cyclaam, kaapsviooltje, hortensia's en primula's zijn gek op een voetbad. Zorg dat het gietwater altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit of zet ze tijdens een lichte regenbui lekker buiten. Na de bloei kunt u het water geven terugbrengen naar 1 maal in de week, plantenvoeding is nu niet meer nodig. In het voorjaar kan de plant verpot worden, gebruik hierbij goede potgrond. Ons tuincentrum in Zevenaar is specialist op het gebied van kamerplanten, dus kom gerust langs als u nog vragen heeft, dan helpen wij u graag verder!

Bloeiende kamerplanten GroenRijk Zevenaar

Wat is het verschil tussen bloeiende kamerplanten en groene kamerplanten?

Bloeiende kamerplanten hebben zoals de naam al doet vermoeden een bloeiende bloem. Groene kamerplanten hebben dit niet en zijn echt enkel groen. De sierwaarde van deze planten is dus verschillend bij beide planten. De ene plant kan met bijzondere groene bladeren onwijs opvallen in het interieur, terwijl de bloeiende kamerplant juist weer met kleur of bloemblaadjes een geheel andere uitstraling kan geven en op een andere manier opvalt. Daarnaast vraagt een kamerplant met bloemen vaak iets meer aandacht en verzorging van een groene kamerplant, maar met de juiste kennis hoeft dat geen obstakel te zijn. Als u niet weet wat de verzorgingsadviezen voor een specifieke kamerplant zijn kunt u ons natuurlijk altijd om advies vragen. 

Bloeiende kamerplanten kopen in de buurt van Arnhem en Doetinchem?

Voor kwalitatieve bloeiende kamerplanten bent u bij GroenRijk Zevenaar aan het juiste adres. Bezoek ons tuincentrum voor kwalitatieve kamerplanten en veel inspiratie voor huis en tuin. Natuurlijk kunt u bij ons terecht met vragen over de planten, wij helpen u graag! Wij zijn zeven dagen per week geopend en naast kamerplanten vindt u bij ons ook woonaccessoires, tuinplanten, tuingereedschap en diverse andere benodigdheden voor huis en tuin. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 0316-333538, of door een mail te sturen naar [email protected]. Graag tot ziens bij GroenRijk Zevenaar!

Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment.

Producten voor Bloeiende kamerplanten

 • Orchidee (Phalaenopsis)

  Orchidee (Phalaenopsis)

  De orchidee is een van de meestverkochte bloeiende kamerplanten in ons tuincentrum. Wij verkopen de orchideeën in verschillende hoogtes, groottes en kleuren, zowel met als zonder bijpassende pot. 

 • Lepelplant (Spatiphyllum)

  Lepelplant (Spatiphyllum)

  De Lepelplant is door de bijzondere luchtzuiverende eigenschappen erg populair. Het plaatsen van een groep planten in ruimtes waar veel mensen bij elkaar zijn, zoals scholen, kantoren of kantines, bieden volop mogelijkheden. Combineer de planten daar met trendy potten die aansluiten bij de doelgroep. 

 • Anthurium

  Anthurium

  De Anthurium is een populaire gast door zijn glimmende groene blad, zijn kleurige schutbladeren en vrolijke kolf. Daarmee geeft u uw interieur een instant rode, witte of andere kleur oppepper. Probeer daar maar eens níet vrolijk van te worden.

 • Medinilla

  Medinilla

  De Medinilla J’adore ‘Dolce Vita’ valt op door de extra grote bloemtrossen die bestaan uit veel kleine diamantvormige bloemen en schutbladen. Tip: De Medinilla niet verplaatsen als hij knoppen vormt en bloeit. Draait u de plant in die periode, dan kunnen de knoppen en bloemen afvallen. 

 • Kalanchoë

  Kalanchoë

  De Kalanchoë is een kleine en oersterke vetplant met karakteristieke felgekleurde bloemetjes. Deze bloemen komen voor in allerlei kleuren, variërend in de kleuren wit, roze, rood, geel, oranje of paars. De kleuren steken prachtig af tegen het glanzende groene blad.

GroenRijk Zevenaar GroenRijk Zevenaar Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000316-333538Meer informatie