Gasflessen

Bent u op zoek naar gasflessen? Dan bent u bij GroenRijk Zevenaar aan het juiste adres! Een gasfles kan u goed gebruiken op de camping of tijdens het barbecueën. GroenRijk Zevenaar biedt gasflessen van de merken Benegas en Primagas. De Benegas gasflessen staan vooral bekend als dé groene, veilige lichtgewicht gasflessen, geschikt voor zeer veel toepassingen. Zoals heerlijk barbecueën in de tuin of op de camping of om te genieten van extra lange zomeravonden op het terras dankzij jouw terrasverwarmer. Zelfs het bestrijden van onkruid is mogelijk met dezelfde groene gasfles! De Primagaz EasyBlue fles is gemaakt van lichtgewicht staal, heeft een compact formaat en is ook een handige gasfles voor op de camping, keuken, terras en boot. Voor vragen kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Assortiment gasflessen GroenRijk Zevenaar

Bij Groenrijk Zevenaar zijn onderstaande gasflessen verkrijgbaar*:

 • Primagaz EasyBlue (excl. € 25,- statiegeld zonder registratie)
  • 6 kg voor €24.25              
 • Benegas (excl. €55,- statiegeld met registratie)
  • 5 kg – 27.95
  • 7,5 kg - 35.95
  • 10 kg – 44.95

* Onder voorbehoud van onze voorraad en beschikbaarheid

Gasflessen_GroenRijk Zevenaar

Primagaz EasyBlue™ PLUS

EasyBlue™ PLUS is de handigste gasfles voor camping, keuken, terras en boot. De fles is gemaakt van lichtgewicht staal, heeft een compact formaat en wordt met een statiegeldsysteem geleverd. Door het gebruik van lichtgewicht staal is de fles net zo licht als kunststof flessen, maar met de veiligheidseigenschappen van staal. De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststof maakt de gasfles nog gemakkelijker om te dragen.

 • 6 kg – € 24.25
 • Dit bedrag is excl. € 25,- statiegeld voor de fles, hiervoor is geen registratie vereist. Het statiegeld krijgt u bij inlevering van deze fles retour in onze winkel.

Benegas light

Benegas Light is de nummer 1 lichtgewicht kunststof gasfles die zeer populair is bij kampeerders en BBQ-liefhebbers. Benegas Light is dé groene, veilige lichtgewicht gasfles, geschikt voor diverse toepassingen. Heerlijk barbecueën in de tuin of op de camping. Extra lange zomeravonden op het terras dankzij jouw terrasverwarmer. Zelfs het bestrijden van onkruid is mogelijk met dezelfde groene gasfles! 

Duurzaam: middels CO2-compensatie is het gas in deze gasfles groen. Dit maakt de gasfles dubbelgroen! Door voor Benegas Light te kiezen, ben je dus ook nog duurzaam bezig! Na aanschaf kun je de lege fles omruilen voor een volle; ook als je van maat wilt wisselen is dat geen enkel probleem!

·         Benegas Light (excl. €55,- statiegeld met registratie)

o   5 kg – 27.95

o   7,5 kg - 35.95

o   10 kg – 44.95

Voor Benegas Light wordt een statiegeldsysteem gehanteerd. Dit betekent dat je de fles voor € 55,- statiegeld en registratie in bruikleen van Benegas krijgt. Benegas draagt de zorg en kosten voor keuring en vervanging. Als de fles leeg is, ruil je hem weer om voor een volle en betaal je alleen de vulling. Heb je de fles niet meer nodig? Dan krijg je het volledige statiegeldbedrag terug. Daar heb je wel een statiegeldbewijs en registratie voor nodig. Vergeet de fles niet te registreren.

Gasflessen kopen bij GroenRijk Zevenaar

Zou u ook graag een gasfles willen kopen? Kom dan gezellig naar GroenRijk Zevenaar. Bij GroenRijk Zevenaar hebben we een grote barbecue afdeling. Onze ervaren medewerkers helpen u maar al te graag. Neem ook eens een kijkje bij de volgende producten: houtskoolbarbecues, gasbarbecues, elektrische barbecues, barbecue-accessoires. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons tuincentrum. Onze exacte locatie en openingstijden kunt u vinden op de contactpagina.

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues