Gasflessen

Bent u op zoek naar gasflessen? Dan bent u bij GroenRijk Zevenaar aan het juiste adres! Een gasfles kunt u goed gebruiken op de camping of tijdens het barbecueën. GroenRijk Zevenaar biedt gasflessen van het merk Benegas en Antargaz. De Benegas gasflessen staan vooral bekend als dé groene, veilige lichtgewicht gasflessen, geschikt voor zeer veel toepassingen. Zoals heerlijk barbecueën in de tuin of op de camping of om te genieten van extra lange zomeravonden op het terras dankzij uw terrasverwarmer. Zelfs het bestrijden van onkruid is mogelijk met dezelfde groene gasfles! De Comfort Steel fles is gemaakt van lichtgewicht staal, heeft een compact formaat en is ook een handige gasfles voor op de camping, keuken, terras en boot. Voor vragen kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Toon filter Verberg filter

Filter producten

Gasfles kopen bij GroenRijk Zevenaar

Bij Groenrijk Zevenaar zijn onderstaande gasflessen verkrijgbaar*:

 • Antargaz Take-5 (excl. € 25,- statiegeld zonder registratie)
  • 5 kg voor € 29,95              
 • Comfort Steel (excl. € 25,- statiegeld zonder registratie)
  • 6 kg voor € 49,95          
    
 • Benegas LIght (excl. € 40,- statiegeld met registratie)
  • 5 kg – € 54,95
  • 10 kg – € 64,95

* Onder voorbehoud van onze voorraad en beschikbaarheid

GroenRijk Zevenaar | Gasfles | Benegas | Primagaz

 

Antargaz Take-5

De Take 5 is de oude vertrouwde 5 kg gasfles die u gewend bent, maar nu zonder keurjaren. Deze Take 5 gasfles van Antargaz is een statiegeldfles. Bij 1e aanschaf ontvangt u gelijktijdig de bijbehorende waarborgkaart welke u goed dient te bewaren. Omruilen vol tegen leeg kan zonder de waarborgkaart. Wanneer u ooit besluit de Take 5 terug in te leveren heeft u de waarborgkaart nodig om het betaalde statiegeld, voor de volle 100% terug te ontvangen.

De Take5 is binnen de hele Benelux beschikbaar waardoor ruilen en/of inleveren van deze fles eenvoudig bij een Antargaz Dealer plaats kan vinden.

 • 5 kg – € 29,95
 • Dit bedrag is excl. € 25,- statiegeld voor de fles, hierbij krijgt u een waarborgkaart. Het statiegeld krijgt u bij inlevering van deze fles retour in onze winkel.

Comfort Steel

De Comfort Steel is de handige gasfles voor camping, keuken, terras en boot. De fles is gemaakt van lichtgewicht staal, heeft een compact formaat en wordt met een statiegeldsysteem geleverd. Door het gebruik van lichtgewicht staal is de fles net zo licht als kunststof flessen, maar met de veiligheidseigenschappen van staal. De robuuste, ergonomische handgreep uit kunststof maakt de gasfles nog gemakkelijker om te dragen.

 • 6 kg – € 49,95
 • Dit bedrag is excl. € 25,- statiegeld voor de fles, hiervoor is geen registratie vereist. Het statiegeld krijgt u bij inlevering van deze fles retour in onze winkel.

Benegas Light gasflessen

Benegas Light is de nummer één lichtgewicht kunststof gasfles die zeer populair is bij kampeerders en BBQ-liefhebbers. Benegas Light is dé groene, veilige lichtgewicht gasfles, geschikt voor diverse toepassingen. Heerlijk barbecueën in de tuin of op de camping. Extra lange zomeravonden op het terras dankzij uw terrasverwarmer. Zelfs het bestrijden van onkruid is mogelijk met dezelfde groene gasfles! Bekijk onderstaand filmpje uit Rob's Grote Tuinverbouwing voor uitleg over de gasfles:

Deze gasfles is duurzaam: De "Carbon Credit" (CO2-compensatie) voor het gas in uw gasfles wordt ingezet als investering in duurzaamheidsprojecten over de hele wereld. Dit maakt de gasfles dubbelgroen! Door voor Benegas Light te kiezen, bent u dus ook nog duurzaam bezig! Na aanschaf kunt u de lege fles omruilen voor een volle; ook als u van maat wilt wisselen is dat geen enkel probleem! De Benegas Light gasflessen zijn in verschillende formaten bij GroenRijk Zevenaar verkrijgbaar:

 • 5 kg - € 54,95
 • 10 kg - € 64,95

Voor Benegas Light wordt een statiegeldsysteem gehanteerd. Dit betekent dat u de fles voor € 40,- statiegeld en registratie in bruikleen van Benegas krijgt. Benegas draagt de zorg en kosten voor keuring en vervanging. Als de fles leeg is, ruilt u hem weer om voor een volle en betaalt u alleen de vulling. Heeft u de fles niet meer nodig? Dan krijgt u het volledige statiegeldbedrag terug. Daar heeft u wel een registratiebewijs voor nodig. Dit kan heel gemakkelijk met de Benegas Registratie App. Met deze app kunnen alle aankoop- en registratiebewijzen ter plaatse worden geupload, hiermee heeft u alle documenten digitaal en bij de hand! Vergeet de fles dus niet te registreren

Gasflessen kopen bij GroenRijk Zevenaar

Zou u ook graag een gasfles willen kopen? Kom dan gezellig naar GroenRijk Zevenaar, waar de gasflessen bij onze kassa verkrijgbaar zijn.
Bij GroenRijk Zevenaar hebben we een grote barbecue afdeling, neem hier ook eens een kijkje bij de volgende producten: houtskoolbarbecuesgasbarbecueselektrische barbecuesbarbecue-accessoires. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons tuincentrum. Onze exacte locatie en openingstijden kunt u vinden op de contactpagina.