Houtskool barbecues

Is het voor u een makkie om kolen aan te wakkeren? Houdt u van de 'echte' barbecuesmaak? Is de rook van kolen nodig om in de barbecuesfeer te komen? Dan kiest u natuurlijk voor een houtskool barbecue. Een ander voordeel van dit type barbecue is dat u hem op veel plekken kan plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan de gemakkelijk mee te nemen barbecues voor in het park, op de camping of op het balkon. Dit in tegenstelling tot de elektrische barbecue (waar u met een stekker te maken hebt) of gasbarbecue (waar u een gasfles moet aansluiten). Uiteraard moet u voor de veiligheid wel letten op een stabiele ondergrond. 

Toon filter Verberg filter

Filter producten

De voordelen van een houtskool barbecue

Een houtskool barbecue biedt u veel voordelen. Om een keuze maken makkelijker voor u te maken, hebben wij deze voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • Een houtskool barbecue geeft de gerechten die u maakt een rokerige smaak.
  • Een houtskool barbecue is vaak goedkoper dan andere barbecues.
  • Barbecues die werken op houtskool zijn makkelijk te installeren en kunnen zo direct gebruikt worden.
  • U kunt het hele jaar door barbecueën wanneer uw houtskool barbecue is voorzien van een deksel. Regen is geen excuus meer! 

Naast al deze voordelen is het bij een houtskool barbecue wel lastig om de temperatuur te reguleren. Door een houtskool barbecue met deksel te kopen, kunt u de temperatuur stukken beter reguleren. In veel gevallen worden de houtskool barbecues met deksel geleverd met een temperatuurmeter.

barbecue-kopen-groenrijk

Houtskool barbecues in verschillende soorten

U bent zich er waarschijnlijk van bewust dat houtskool barbecues in verschillende soorten verkocht worden. Zo ook bij GroenRijk Zevenaar! In ons assortiment vindt u namelijk kleine en grote houtskool barbecues, maar ook houtskool barbecues met en zonder deksel. Kleinere houtskool barbecues zijn ideaal om mee te nemen naar het park of om te gebruiken op de camping zoals de COBB barbecue bijvoorbeeld. Waarover dadelijk meer! De grotere houtskool barbecues kunnen dienen als echte buitenkeuken zoals de barbecues van Napoleon. Nieuwsgierig? Lees zeker verder! Kom langs bij GroenRijk Zevenaar om het complete assortiment barbecues te bekijken. Bent u toch niet overtuigd van een houtskool barbecue? Ook dan kunt u bij ons tuincentrum terecht voor elektrische barbecues of gasbarbecues. 

barbecue-kopen-groenrijk-zevenaar

Ontdek de veelzijdigheid van COBB barbecues: compact, energiezuinig en gebruiksvriendelijk!

COBB barbecues zijn draagbare en veelzijdige barbecues die geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. De belangrijkste kenmerken van COBB barbecues zijn onder andere hun compacte formaat en lichtgewicht ontwerp. Hierdoor zijn ze gemakkelijk mee te nemen naar picknicks, kampeertrips en andere buitenactiviteiten. Bovendien zijn COBB barbecues energiezuinig en rookvrij, wat betekent dat ze veilig binnen kunnen worden gebruikt zonder dat er schadelijke rook vrijkomt. Verder kunt u ze makkelijk verplaatsen en overal opzetten want dankzij de dubbele wand wordt de buitenkant van deze barbecue niet warm.  Dankzij de duurzame materialen waarvan ze zijn gemaakt, zijn COBB barbecues ook bestand tegen de elementen en gaan ze lang mee. Tot slot zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en kunnen ze in slechts enkele minuten worden opgezet, waardoor u snel kunt genieten van een overheerlijke gegrilde malse steak.

COBB tafel BBQ

De houtskool barbecues van Napoleon

Ontdek de ultieme barbecue mogelijkheden met de houtskoolbarbecues van het merk Napoleon bij GroenRijk Zevenaar! Met Napoleon houtskoolbarbecues tilt u uw buitenkookervaring naar een hoger niveau. Geniet van de authentieke smaak en aroma's die alleen een houtskool barbecue kan bieden, terwijl u profiteert van de geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen waar Napoleon om bekend staat. Of u nu een doorgewinterde grillmeester bent of net begint met barbecueën, met een Napoleon houtskool barbecue bent u verzekerd van perfecte resultaten en onvergetelijke culinaire momenten. Bezoek GroenRijk Zevenaar en ontdek de mogelijkheden van Napoleon houtskoolbarbecues voor uw volgende BBQ-avontuur!

GroenRijk Zevenaar | Houtskool barbecues Napoleon

Houtskool barbecue kopen bij GroenRijk Zevenaar

Een houtskool barbecue kopen doet u natuurlijk bij GroenRijk Zevenaar. In ons assortiment verkopen wij houtskool barbecues van verschillende merken en in diverse prijscategorieën. Zo weet u vrijwel zeker dat de perfecte barbecue er voor u tussen zit. Kom langs bij GroenRijk Zevenaar om ons complete assortiment te bekijken of om advies te vragen aan één van onze medewerkers. Onze medewerkers op deze afdeling zijn heuse barbecue-liefhebbers en vertellen u graag alles over de voor- en nadelen van een houtskool barbecue. Niet alleen kunt u bij ons tuincentrum terecht voor barbecues, ook voor alle accessoires die hierbij horen bent u bij ons op het juiste adres. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in ons ruime tuincentrum vol barbecues. 

Kiest u toch voor een gasbarbecue? Dan verkopen wij bij GroenRijk Zevenaar ook gasflessen van diverse merken. Ideaal voor op de camping of tijdens het barbecueën!