Ananasplant: dé oplossing tegen snurken!

Buren, naasten en partners van een snurker zullen het allemaal beamen: snurken is een serieus probleem. Er zijn veel middeltjes en maniertjes om ervan af te komen, maar het liefst natuurlijk wel zo natuurlijk mogelijk. Wij hebben dé oplossing! Die is nog hip en populair ook...

Dé natuurlijke oplossing voor snurken

Ja, je ziet het goed. Natuurlijker kan het niet! Een plant, en dan wel de populaire ananasplant schijnt dé oplossing te zijn voor al die gebroken nachten en ergernissen. 

De gezondheidsvoordelen van de ananasplant

Oké, dus we zetten allemaal een ananasplant in onze slaapkamer, maar waarom dan precies? De ananasplant staat in de medische wetenschap bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Dit komt door het enzym bromeliane, een hele sterke ontstekingsremmer. Het bijzondere aan deze plant is dat hij 's nachts zuurstof afgeeft in plaats van overdag. De combinatie van deze twee eigenschappen geeft de ananasplant de benaming anti-snurk plant. 

Helaas geven huisartsen deze plant nog niet op doktersrecept, maar baadt het niet dan schaadt het niet, toch? De anansplant, afkomstig uit de bromelia famiilie is heel populair en we hoeven ons niet af te vragen waarom: deze prachtige sierplant met zijn heerlijke geur verdient een plekje in ieder huis!

 

De ananasplant is nu verkrijbaar in ons tuincentrum, OP=OP!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Korenbloemaster: koele kleuren in late zomer

Achter in de zomer vrolijken de grote blauwe bloemen van de korenbloemaster (Stokesia laevis) je tuin helemaal op, en daar gaan ze tot eind september mee door. Zo geniet je extra lang van de zomer in je tuin. 

Felle bloeier

Lange, slanke bladeren en grote, platte lilablauwe bloemen die wagenwijd open staan alsof ze ieder zonnestraaltje willen opvangen. De kleurige bloemen van de Stokesia laevis doen aan klassieke korenbloemen de...

Lees meer...
Hibiscus Suniq XXL: extreme eyecatcher

Extreem grote tropisch ogende bloemen sieren de Hibiscus Suniq XXL vanaf half juli. Deze kleurige heester is een absoluut pronkstuk in je tuin en staat perfect in een bak of pot op je terras.

Gigantische bloemen

Oorspronkelijk komt de Hibiscus overal in de wereld in zowel tropische als subtropische streken voor. Vooral bekend zijn de tuinhibiscus (Hibiscus syriacus) of altheastruik en natuurlijk de Chinese roos (Hibiscus rosa-sinensi...

Lees meer...
Beste Folder Awards 2024 gewonnen!

Mooi nieuws! Tijdens de consumentenverkiezing 'Beste Folder Awards 2024' in Amersfoort op dinsdag 21 mei jl. hebben we opnieuw de felbegeerde Beste Folder Awards gewonnen! Zowel de papieren als de online folder van GroenRijk zijn bekroond als beste folders in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. Het juryrapport prees de papieren folder als ‘duidelijk leesbaar en overzichtelijk’ en de digitale folder vanwege de ‘prachtige opmaak’.
 
De Beste Fold...

Lees meer...