Ananasplant: dé oplossing tegen snurken!

Buren, naasten en partners van een snurker zullen het allemaal beamen: snurken is een serieus probleem. Er zijn veel middeltjes en maniertjes om ervan af te komen, maar het liefst natuurlijk wel zo natuurlijk mogelijk. Wij hebben dé oplossing! Die is nog hip en populair ook...

Dé natuurlijke oplossing voor snurken

Ja, je ziet het goed. Natuurlijker kan het niet! Een plant, en dan wel de populaire ananasplant schijnt dé oplossing te zijn voor al die gebroken nachten en ergernissen. 

De gezondheidsvoordelen van de ananasplant

Oké, dus we zetten allemaal een ananasplant in onze slaapkamer, maar waarom dan precies? De ananasplant staat in de medische wetenschap bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Dit komt door het enzym bromeliane, een hele sterke ontstekingsremmer. Het bijzondere aan deze plant is dat hij 's nachts zuurstof afgeeft in plaats van overdag. De combinatie van deze twee eigenschappen geeft de ananasplant de benaming anti-snurk plant. 

Helaas geven huisartsen deze plant nog niet op doktersrecept, maar baadt het niet dan schaadt het niet, toch? De anansplant, afkomstig uit de bromelia famiilie is heel populair en we hoeven ons niet af te vragen waarom: deze prachtige sierplant met zijn heerlijke geur verdient een plekje in ieder huis!

 

De ananasplant is nu verkrijbaar in ons tuincentrum, OP=OP!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Verse overvloed met de Italiaanse kruiden

Met verse kruiden wordt je keukenkunst gegarandeerd verfijnder. GroenRijk verkoopt een Italiaanse mix van rozemarijn, salie, tijm en lavendel die een geraffineerde smaak geven aan gerechten. Bovendien staan de plantjes mooi in potten in de keuken of op een eigen plek in de tuin.

 

Mediterrane smaakmakers

Met wat verse rozemarijn, tijm, salie en lavendel in je gerechten wordt je in een handomdraai een keukenmaestro. Deze k...

Lees meer...
Vroeg voorjaar met narcissen

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze Narcissus 'Tête-à-tête' al in pot.

 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis g...

Lees meer...
Wat maakt mij éxtra mooi?

Medinilla’s, ofwel trosboemen zijn volgens ons al op zijn mooist. Maar een lichte douche geeft haar wel extra energie. Geregeld lichte nevel verlengt de bloei-periode, die toch al bijzonder lang is. Twee maanden lukt bij iedereen wel en zelfs vijf maanden is geen uitzondering. Die bloeitijd – november tot februari – is echt een sensatie. Per stengel piepen er wel honderden knalroze bloemetjes onder de schutbladen vandaan.

 

Medin...

Lees meer...