Kerstpakketten

Wilt u een lekker en gezellig relatie- of kerstpakket geven aan uw medewerkers en relaties met bijvoorbeeld lokale producten uit onder andere Arnhem, Doesburg, Aerdt, Didam, Zevenaar of andere plaatsen uit de Liemers en omstreken? Dan bent u bij GroenRijk & Landwinkel Zevenaar aan het goede adres. Bij GroenRijk & Landwinkel Zevenaar maken wij de origineelste kerstpakketten voor uw medewerkers en relaties. Laat u informeren over de mogelijkheden. De kerstpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Open hieronder onze kerstpakkettenbrochure. Voor meer informatie op de rode knop voor meer informatie over het desbetreffende pakket. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via de telefoon 0316333538 of email [email protected] Wij helpen u graag verder.

Eigen kerstpakket samenstellen

Wilt u meer weten over het zelf samenstellen van relatiegeschenken of kerstpakketten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ook één van onderstaande pakketten kiezen of contact met ons opnemen voor vragen over de mogelijkheden. Bezoek ons tuincentrum in Zevenaar of maak een afspraak voor een vrijblijvende prijsopgave. Als u onderstaand formulier invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van de bestaande kerstpakketten. Als u op één van de kerstpakketten klikt, krijgt u meer informatie en kunt u het bestelformulier invullen.

Bestel uw eigen kerstpakket

Wilt u graag een kerstpakket bestellen? Of wilt u meer informatie over de pakketten? Vul dan hieronder het formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! Wilt u langskomen in onze winkel? U bent bij ons altijd van harte welkom!

Bekijk hier de openingstijden!

 

Bestel -en contactformulier kerstpakketten 2019

Heeft u vragen over onze kerstpakketten? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon 0316-333538 of via onderstaand contactformulier. Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.