Kerstpakketten

Wilt u een lekker en gezellig kerstpakket geven aan uw medewerkers en relaties met bijvoorbeeld lokale producten uit onder andere Arnhem, Doesburg, Aerdt, Didam, Zevenaar of andere plaatsen uit de Liemers en omstreken? Dan bent u bij GroenRijk & Landwinkel Zevenaar aan het goede adres. Bij GroenRijk & Landwinkel Zevenaar maken wij de origineelste kerstpakketten voor uw medewerkers en relaties. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Diverse soorten kerstpakketten

De kerstpakketten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Zo is er voor iedereen een geschikt kerstpakket te vinden. Bij ons vindt u onder andere:

  • Goedkope kerstpakketten
  • Luxe kerstpakketten
  • Originele kerstpakketten
  • Bijzondere kerstpakketten
  • Hippe kerstpakketten

Open hieronder onze kerstpakkettenbrochure. Druk in de brochure op de rode knop 'Meer info' voor meer informatie over het desbetreffende pakket. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de telefoon 0316-333538 of email [email protected]. Wij helpen u graag met het vinden van het perfecte kerstpakket!

Eigen kerstpakket samenstellen

Wilt u meer weten over het zelf samenstellen van relatiegeschenken of kerstpakketten? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ook één van de al samengestelde pakketten kiezen of contact met ons opnemen voor vragen over de mogelijkheden. Bezoek ons tuincentrum in Zevenaar of maak een afspraak voor een vrijblijvende prijsopgave. In de bovenstaande brochure vindt u de bestaande kerstpakketten. Als u op één van de kerstpakketten klikt, krijgt u meer informatie en kunt u het bestelformulier invullen.

Wilt u langskomen in onze winkel? U bent bij ons altijd van harte welkom!

Bekijk hier de openingstijden!

Bestel -en contactformulier kerstpakketten 2020

Heeft u vragen over onze kerstpakketten? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon 0316-333538 of via onderstaand contactformulier. Wij slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.