Knaagdieren

Heeft u een knaagdier zoals een konijn, hamster, ratje of fret, dan is het leuk om het beestje te zien spelen en genieten. Bij ons in het tuincentrum in Zevenaar, nabij Duiven en Doetinchem vindt u alles voor uw lieve knaagdier!

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 28 van 28 producten

Knaagdierhokken en -kooien bij GroenRijk in Zevenaar

Heeft u of wilt u een knaagdier gaan kopen dan begint dat bij de keuze voor het juiste hok of een geschikte kooi. Op onze dierenafdeling heeft u een ruime keuze aan grote en kleine konijnenhokken en andere knaagdierkooien. Een hok of kooi moet passen bij de grootte van uw huisdier, koop geen klein konijnenhok voor een groot konijn, dan hebben ze te weinig ruimte en gaan ze zich vervelen, daarnaast is het slecht voor hun ontwikkeling. Heeft u vragen over de knaagdierhokken en -kooien bij ons in het tuincentrum in Zevenaar? Schroom niet en vraag onze medewerkers om advies.

Als u het juiste hok heeft gevonden dan moet er nog bodembedekking in, denk hierbij aan stro of zaagsel. Ieder knaagdier zal een hoekje in de kooi of in het hok kiezen om zijn/haar behoefte te doen. Daarom is het belangrijk om het stro of zaagsel regelmatig te verversen, zeker in die ene hoek.

Knaagdierenvoer en knaagdierensnacks kopen in Zevenaar

Ze zijn er dol op, knaagstokken, groentes en kleine snoepjes. Zo nu en dan moet u uw konijn, hamster of rat natuurlijk even goed verwennen met wat lekkers. Knaagdieren vinden het leuk om eten te zoeken, verstop daarom iets lekkers ergens in een hoekje of onder een speeltje en laat ze zoeken waar het ligt. Door ze te belonen met knaagdier snacks kunt u ze tevens dingen leren, knaagdieren zijn niet gek!

Speelgoed voor konijnen, hamsters, ratjes en fretten kopen in Zevenaar?

Dan bent u van harte welkom bij ons in het tuincentrum. Daar vindt u een ruim aanbod knaagdieren speelgoed, zoals molens waar ze in kunnen rennen en buizen waar ze doorheen kunnen kruipen. Ook speelhokjes waarin u hun snacks kunt verstoppen hebben wij altijd op voorraad. Knaagdieren zijn slimme wezens en het is belangrijk om ze te vermaken en uit te dagen.