Moestuin

Zelf groente, fruit en kruiden kweken met uw eigen moestuin in of nabij Zevenaar? Kom langs bij Tuincentrum GroenRijk in Zevenaar en u vindt alles wat u nodig heeft voor uw eigen moestuin. In ons tuincentrum van wel 10.000m2 hebben wij een uitgebreid assortiment voor een heerlijke moestuin.

Een eigen moestuin

Wilt u verse, onbespoten groenten, fruit en kruiden? Start u eigen moestuin! Zelf groente, fruit en kruiden kweken is erg populair. Een eigen moestuin heeft veel voordelen. Een van de voordelen van een eigen moestuin is dat moestuingroente gezonder is. Daarnaast is het ook een leuke hobby.

Koop uw moestuin producten bij GroenRijk in Zevenaar

Heeft u al een moestuin of wilt u een moestuin aanleggen? Voor al uw moestuin producten bent u bij GroenRijk in Zevenaar aan het juiste adres. Kom bij ons langs en laat u inspireren op onze mooie moestuinafdeling!

Het moestuin assortiment

In ons tuincentrum bieden wij een breed assortiment met zeer uiteenlopende producten om uw eigen moestuin aan te leggen en ook te onderhouden. Het hele jaar door. In ons assortiment vindt u onder andere kweekgrond, moestuinbakken, zaden, moestuingereedschap en overige moestuinbenodigdheden. Met de producten van GroenRijk teelt u succesvol uw eigen groenten, fruit en kruiden. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuin

GroenRijk Zevenaar GroenRijk Zevenaar Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:000316-333538Meer informatie