Moestuin

Zelf groenten, fruit en kruiden kweken met uw eigen moestuin in of nabij Zevenaar? Kom langs bij GroenRijk Zevenaar en u vindt alles wat u nodig heeft voor een eigen moestuin. In ons tuincentrum van wel 10.000m2 hebben wij een uitgebreid assortiment voor een heerlijke moestuin. Of u een grote moestuin heeft of alleen wat potten met eigen kruiden, fruit of groenten; voor elke moestuin vindt u bij ons de juiste producten.

Toon filter Verberg filter

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 6 van 6 producten

Een eigen moestuin; dat kan iedereen!

Wilt u verse, onbespoten groenten, fruit en kruiden? Start uw eigen moestuin! Zelf groenten, fruit en kruiden kweken is momenteel super hip en populair. Een eigen moestuin heeft veel voordelen. Een van de voordelen van een eigen moestuin is dat alles wat u kweekt gezonder is. Daarnaast is het ook nog eens een super leuke hobby en voor iedereen geschikt om te doen!

GroenRijk Zevenaar | Moestuin

Het moestuin assortiment

In ons tuincentrum bieden wij een breed assortiment met zeer uiteenlopende producten om uw eigen moestuin aan te leggen en ook te onderhouden. Deze producten zijn het hele jaar door in onze winkel te vinden. In ons assortiment vindt u onder andere 

  • Kweekgrond
  • Moestuinbakken
  • Zaden
  • Handig moestuingereedschap
  • En nog veel meer overige moestuinbenodigdheden

Met het moestuin assortiment van GroenRijk Zevenaar teelt u succesvol eigen groenten, kruiden en fruit. Gaat u ook meteen aan de slag?

GroenRijk Zevenaar | Moestuin

Koop uw moestuin producten bij GroenRijk in Zevenaar

Heeft u al een moestuin of wilt u een moestuin aanleggen? Voor al uw moestuin producten bent u bij GroenRijk in Zevenaar aan het juiste adres. Kom bij ons langs en laat u inspireren op onze mooie moestuinafdeling!