Winterfair 2023

Winterfair 2023

GroenRijk Zevenaar organiseert dit jaar traditiegetrouw weer de ‘GroenRijk Winterfair’.

Onze Winterfair is een gezellige overdekte tweedaagse fair met marktkraampjes, muziek, entertainment, ambacht, kunst, een hapje en een drankje. Op deze sfeervolle winterfair zijn meer dan 50 kramen te vinden met een groot, gevarieerd aanbod van onder meer kunstenaars en creatieve ondernemers uit de regio. Van ambachtelijke producten, kunst tot sieraden en verzorgings- en schoonmaakproducten, het is allemaal op de winterfair te vinden. Veel hiervan is uniek en handgemaakt! Daarnaast worden er verschillende demonstraties verzorgd.

Onze overdekte fair is inmiddels een begrip in Zevenaar en omgeving. Vorige edities hebben we meer dan 8000 bezoekers mogen ontvangen. Wij kijken terug op gezellige, knusse en warme fairs en hopen dat dit jaar weer te mogen organiseren in het weekend van 18 en 19 november 2023.

Laat je ook inspireren in het tuincentrum dat al helemaal is omgetoverd tot kerstshow en in de landwinkel kunnen verschillende delicatessen worden geproefd.
Tussendoor kun je op het gezellige terras genieten van een hapje en een drankje. Kortom genoeg redenen voor jong en oud om op 18 en/of 19 november tussen 10.00 en 17.00 uur langs te komen op de winterfair van GroenRijk Zevenaar. De entree en parkeren is gratis.

 

Data: en

Inschrijving als standhouder Winterfair 2023

Inschrijving voor deelname kan tot 17 september 2023. Het kan zijn dat we op basis van een te groot aanbod u helaas geen standplaats kunnen bieden. U wordt hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

Maximaal 1 standhouder per inschrijfformulier!

Deelname is uitsluitend voor beide dagen
zaterdag 18 en zondag 19 november 2023 van 10 tot 17 uur. 

 Standplaats               Afmeting   Prijs per 2 dagen
 Kraam  4 mtr breed en 1.20 mtr diep              € 65,- per kraam
 Staanplaats (geen tafel/kraam)  1,7 mtr breed en 1.20 mtr diep  € 50,- per staanplaats
 

Zaterdag 18 en zondag 19 november 2023 van 10 tot 17 uur.

N.B. STRAALKACHELS EN WATERKOKERS ZIJN NIET WELKOM.

We streven naar een divers aanbod, geef daarom een duidelijke en volledige omschrijving van uw producten en/of diensten, ook graag neven artikelen noemen:  (voorbeeld, bij sierraden een omschrijving van merk/ materialen etc.)

Eventuele foto's kunnen ter toelichting worden gemaild naar [email protected]

Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Echter bepalen wij uw standplaats.

Het kan zijn dat we op basis van een te groot aanbod u helaas geen standplaats kunnen bieden. U wordt hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

LET OP

Na het versturen van dit formulier krijgt u gelijk een ontvangstbevestiging van uw inschrijving per email. Mocht dit niet het geval zijn, controleer dan of alle antwoordvelden goed zijn ingevuld. Als u er niet uit komt, neem dan contact met ons op.

Velden met * zijn verplicht.