Winterfair

GroenRijk Zevenaar organiseert dit jaar traditiegetrouw weer de  “GroenRijk Winterfair”.

Onze Winterfair is een gezellige overdekte tweedaagse fair met marktkraampjes, muziek, entertainment, ambacht, kunst, een hapje en een drankje. Op deze sfeervolle winterfair zijn meer dan 50 kramen te vinden met een groot, gevarieerd aanbod van onder meer kunstenaars en creatieve ondernemers uit de regio. Van ambachtelijke producten, kunst tot sieraden en verzorgings- en schoonmaakproducten, het is allemaal op de winterfair te vinden. Veel hiervan is uniek en handgemaakt! Daarnaast worden er verschillende demonstraties verzorgd. 

Onze overdekte fair is inmiddels een begrip in Zevenaar en omgeving. Vorige edities hebben we meer dan 8000 bezoekers mogen ontvangen. Wij kijken terug op gezellige, knusse en warme fairs en hopen dat dit jaar weer te mogen organiseren in het weekend van 18 en 19 november 2023.

Laat je ook inspireren in het tuincentrum dat al helemaal is omgetoverd tot kerstshow en in de landwinkel kunnen verschillende delicatessen worden geproefd. Tussendoor kun je op het gezellige terras genieten van een hapje en een drankje. 

Kortom genoeg redenen voor jong en oud om op 18 en/of 19 november tussen 10.00 en 17.00 uur langs te komen op de winterfair van GroenRijk Zevenaar. De entree en parkeren is gratis. 

Klik hier voor ons facebook evenement