Arrangementen

Bent u op zoek naar een mooi geschenk of wilt u uzelf verwennen? Laat ons het werk doen! Kies voor een plantenarrangement wat u zó kunt neerzetten. Onze arrangementen verschillen van plantencoupes opgemaakt met decoratief mos tot rieten manden met een kleurrijke mix aan kamerplanten er in of zelfs een volledig gevuld planten terrarium. Kant-en-klaar of op maat gemaakt. En wist u dat veel arrangementen geschikt zijn voor zowel binnen als buiten? Kiest u voor een kamerplant en heeft u hier een mooie pot bij gevonden? Maak dan gebruik van onze oppotservice waarbij wij de plant voor u op verantwoorde wijze oppotten en klaar maken voor thuis.

Toon filter Verberg filter

Filter producten

Wat is een plantenarrangement?

In een plantenarrangement worden planten en bijpassende decoratie, zoals takjes, grind en mos mooi bij elkaar opgemaakt op bijvoorbeeld een schaal, bord of in een bloempot. Deze hebben wij kant-en-klaar voor u in de winkel, maar kunnen we ook op maat maken. Bijvoorbeeld ook als cadeau voor iemand die geen groene vingers heeft. Dan kunnen we een prachtig arrangement maken met bijvoorbeeld vetplanten. Zo is een plantenarrangement het perfecte cadeau om te geven en te krijgen!

GroenRijk Zevenaar | Arrangement kamerplanten

Arrangement als woonaccessoire, cadeau of pronkstuk

Plantenarrangement zijn op te maken met talloze bloemen of planten. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen een plantenarrangement van zijden bloemen of planten te maken. Zo heeft u een blijvende woonaccessoire waar u lang van kunt genieten. Maar ook snijbloemen lenen zich voor een arrangement. Door middel van steekschuim (oase) en bloemen met harde stelen kunnen wij een prachtig arrangement voor u maken. Een arrangement met planten is natuurlijk leuk voor binnen maar ook voor buiten! In een arrangement kunt u veel decoratiemateriaal verwerken. U kunt dus altijd een seizoensgebonden pronkstuk op tafel zetten. 

Maak gebruik van onze oppotservice 

Koopt u een plant en wilt u deze gebruiksklaar mee naar huis nemen? Maak dan gebruik van onze oppotservice. Zoek er een mooie pot bij of laat ons een suggestie doen. Wij potten de plant voor u in verse potgrond en, met indien nodig, hydrokorrels. Zo krijgt uw nieuwe plant een goede start. U betaalt alleen voor de benodigde materialen en kunt de plant daarna direct thuis op de gewenste plek zetten. Ook als u een pot van huis meeneemt, kunt u gebruik maken van onze oppotservice. 

Openingstijden GroenRijk Zevenaar