Groenrijk Zevenaar het tuincentrum nabij Velp

Welkom bij Groenrijk Zevenaar, hét tuincentrum waar je alles kunt vinden voor jouw tuin, balkon of terras. Ben je op zoek naar een tuincentrum in de buurt van Velp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We nodigen je graag uit om ons te bezoeken en ons uitgebreide assortiment te bekijken.

Als je op zoek bent naar mooie planten, bloemen, bomen, struiken, tuinmeubelen of tuingereedschap, dan vind je bij ons alles wat je nodig hebt. We hebben een zeer ruim assortiment waar je zeker zult slagen. Ons deskundige personeel staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Uniek Tuincentrum nabij Velp

Wat ons tuincentrum uniek maakt, is onze focus op duurzaamheid. Bij Tuincentrum Groenrijk Zevenaar nabij Velp vind je een ruim aanbod aan biologische en milieuvriendelijke producten. Zo kun je niet alleen genieten van een mooie tuin, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

We bieden ook verschillende services aan, zoals het inplanten van borders en potten, het onderhouden van jouw tuin en het aanleggen van een vijver. Onze medewerkers zijn hiervoor speciaal opgeleid en kunnen je voorzien van deskundig advies.

Inspiratie opdoen voor jouw tuin in Velp

Ben je op zoek naar inspiratie voor jouw tuin? Kom dan langs in ons tuincentrum nabij Velp en bekijk onze inspiratietuinen. Hier vind je verschillende soorten tuinen, zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden voor jouw eigen tuin.

We begrijpen dat je als inwoner van Velp niet altijd evenveel tijd hebt om naar ons tuincentrum te komen. Daarom bieden we ook een online webshop aan. Hier kun je ons gehele assortiment bekijken en bestellen. Jouw bestelling wordt dan bij jou thuisbezorgd, zodat je niet hoeft te sjouwen met al jouw tuinbenodigdheden.

Bezoek ons tuincentrum vanuit Velp

Wil je ons tuincentrum bezoeken vanuit Velp? Dan kun je het beste de A12 nemen richting Zevenaar. Ons tuincentrum ligt aan de Didamseweg 148, op slechts 5-10 minuten rijden vanaf Velp. Je kunt gratis parkeren bij ons tuincentrum.

Kortom, voor alles op het gebied van tuinieren ben je bij Groenrijk Zevenaar aan het juiste adres. We bieden een ruim assortiment aan producten, deskundig advies en diverse services. Kom langs in ons tuincentrum of bezoek onze webshop en maak jouw tuin nog mooier!

Routebeschrijving