Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Glas

Glazen potten en vazen kopen in Zevenaar? Kom dan eens langs bij GroenRijk Wij bieden een groot assortiment moderne en klassieke vazen en plantenpotten van glas tegen een goede prijs.

Een glazen vaas of bloempot kopen in Zevenaar

Bij het kopen van een glazen vaas of bloempot moet u met een aantal zaken rekening houden. Zo zijn niet alle glazen plantenbakken geschikt voor buiten. Daarnaast zijn hele dunne glazen vazen vaak niet aan te raden met jonge kinderen. Sommige glazen vazen zijn gemaakt van erg dun glas, dit is niet alleen kwetsbaar, maar ook zijn de scherven een stuk scherper dan die van een stevige glazen vaas. Glas is verder uitermate geschikt voor bloemenvazen, maar ook planten die weinig grond nodig hebben zoals een orchidee staan prachtig in een glazen pot of accubak. De kleur van het glas wordt vaak aangepast op de heersende kleurtrends van het moment. 

Bij ons in het tuincentrum in Zevenaar vindt u een ruim aanbod glazen vazen, potten, schalen en bakken in verschillende vormen en kwaliteiten.

Windlichten, lantaarns en kandelaars van glas kopen Zevenaar

Naast vazen zijn er ook mooie windlichten en kandelaars van glas verkrijgbaar bij ons in het tuincentrum. Er zijn moderne lantaarns en windlichten beschikbaar, maar ook landelijke lantaarns met een doorleefde uitstraling.

Kom langs voor een compleet assortiment vazen, potten en schalen van glas.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bloempotten

GroenRijk Zevenaar GroenRijk Zevenaar Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:000316-333538Meer informatie