Barbecues

Zou je graag een barbecue willen aanschaffen? Dat begrijpen wij bij GroenRijk Zevenaar wel, de zomer staat natuurlijk voor de deur en dan kan af en toe een barbecue op een warme zomeravond niet ontbreken! Houd je er van om te barbecueën? Bij GroenRijk Zevenaar geven we je groot gelijk, want het is uitstekende manier om van je tuin te genieten. Kom langs in onze tuincentra, want veel vestigingen van GroenRijk hebben alles op het gebied van barbecues in huis. Op onze barbecue afdelingen vind je onder andere producten van Weber en de multifunctionele Cobb barbecues met bijpassende accessoires.

Barbecues_GroenRijk Zevenaar

Assortiment barbecues GroenRijk Zevenaar

Bij GroenRijk Zevenaar nabij Arnhem en Doetinchem, bieden we een divers assortiment aan verschillende soorten barbecue. Of u nou op zoek bent naar een houtskoolbarbecue, gasbarbecue of elektrische barbecue, bij GroenRijk Zevenaar vindt u het allemaal. Daarnaast hebben wij ook barbecue accessoires in ons tuincentrum om uw barbecue ervaring helemaal compleet te maken. Hier kunt u meer informatie vinden over ons barbecue assortiment:

Naast onze barbecues, staat ons tuincentrum ook bekend om ons assortiment gasflessen. Een gasfles kan u goed gebruiken op de camping of tijdens het barbecueën. GroenRijk Zevenaar biedt gasflessen van de merken Benegas en Primagas. De Benegas gasflessen staan vooral bekend als dé groene, veilige lichtgewicht gasflessen, geschikt voor zeer veel toepassingen. Zoals heerlijk barbecueën in de tuin of op de camping of om te genieten van extra lange zomeravonden op het terras dankzij jouw terrasverwarmer.

Barbecues_GroenRijk Zevenaar

Hoe kies ik een barbecue?

Een geslaagde barbecue begint natuurlijk met het juiste type barbecue. Maar hoe kiest u die? Er is keuze uit tientallen verschillende soorten en maten, van handige meeneembarbecues tot complete buitenkeukens. GroenRijk Zevenaar staat voor u klaar om u te helpen bij deze keuze. Wat uw keuze ook mag worden, met een nieuwe barbecue wordt het vast een prachtig barbecue jaar. Eet smakelijk!

Barbecues kopen in Zevenaar

Bij GroenRijk Zevenaar nabij Arnhem, Pannerden, Lobith, Rijnwaarden, Duiven en Didam helpen we u graag de juiste barbecue voor u persoonlijke situatie uit te zoeken. Onze medewerkers hebben veel kennis over barbecues en kunnen u daarom een advies op maat geven. Dus heeft u vragen over ons barbecue assortiment kom langs of neem gerust contact met ons op via 0316-333538 of kom gezellig bij ons langs. Bekijk hier onze openingstijden, wij hopen u snel te mogen verwelkomen!