Optreden Troubadour Gerrit Hiddink

Optreden Troubadour Gerrit Hiddink

Tijdens onze Winterfair zal Gerrit Hiddink optreden op onze kerstafdeling tussen 12 en 16 uur op zondag.

Muziek maken is één van de hobby’s van Gerrit Hiddink uit Varsseveld. Hij treedt al meer dan 25 jaar op als zanger / gitarist op feestjes, op een terras, een markt, een fair of gewoon op een gezellige middag. Zijn uitgebreide repertoire is geschikt voor alle leeftijden en bevat een schat aan mooie liedjes in het Nederlands, Engels en het Achterhoeks. De nummers lopen uiteen van oude bekende klassieke nummers van Boudewijn de Groot, Cornelis Vreeswijk, de Beatles, Dire Straits, C.C.R., Eric Clapton tot nieuwere nummers van Claudia de Breij en Adele. En van sfeervolle luisterliedjes tot nummers uit de blues en jazz sfeer. Desgewenst worden ook oud Hollandse nummers gespeeld.
Als rasechte Achterhoeker zingt Gerrit ook graag bekende liedjes in het Achterhoeks. Sommige van die nummers heeft hij vertaald van het Engels in het Achterhoeks. 
Per optreden worden de liedjes gekozen die op dat moment het beste passen.
Naast zijn solo optredens speelt Gerrit ook in het trio Carmelita met Yvonne (zang) en Johan (percussie en zang) en in de Tempelband.

Gerrit: “Mijn uitdaging is om de juiste sfeer te scheppen en om de mensen steeds weer te laten genieten van mijn muziek. Dan is het voor mij ook elke keer weer genieten.”

Laat weten dat je komt via https://www.facebook.com/events/544486366378650/

Datum: