Ananasplant: dé oplossing tegen snurken!

Buren, naasten en partners van een snurker zullen het allemaal beamen: snurken is een serieus probleem. Er zijn veel middeltjes en maniertjes om ervan af te komen, maar het liefst natuurlijk wel zo natuurlijk mogelijk. Wij hebben dé oplossing! Die is nog hip en populair ook...

Dé natuurlijke oplossing voor snurken

Ja, je ziet het goed. Natuurlijker kan het niet! Een plant, en dan wel de populaire ananasplant schijnt dé oplossing te zijn voor al die gebroken nachten en ergernissen. 

De gezondheidsvoordelen van de ananasplant

Oké, dus we zetten allemaal een ananasplant in onze slaapkamer, maar waarom dan precies? De ananasplant staat in de medische wetenschap bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Dit komt door het enzym bromeliane, een hele sterke ontstekingsremmer. Het bijzondere aan deze plant is dat hij 's nachts zuurstof afgeeft in plaats van overdag. De combinatie van deze twee eigenschappen geeft de ananasplant de benaming anti-snurk plant. 

Helaas geven huisartsen deze plant nog niet op doktersrecept, maar baadt het niet dan schaadt het niet, toch? De anansplant, afkomstig uit de bromelia famiilie is heel populair en we hoeven ons niet af te vragen waarom: deze prachtige sierplant met zijn heerlijke geur verdient een plekje in ieder huis!

 

De ananasplant is nu verkrijbaar in ons tuincentrum, OP=OP!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Sundaville, de zomer in bloemvorm!

Warmte kust een Sundaville pas echt wakker. Niet voor niets zie je deze plant vanaf april voor het eerst in je tuincentrum. Zodra de buitentemperatuur boven de 12 graden komt, begint de Sundaville uit de maagdenpalmfamilie aan het nieuwe seizoen. Heb jij een mooie plek voor deze tropische verrassing?

 

Sundaville is niet haar enige naam…

Ging er bij Sundaville niet meteen een lichtje branden? Misschien ken je haar als Man...

Lees meer...
Gewone verzorging, buitengewone beloning!

Struikmargriet klinkt Nederlands, maar de herkomst van deze plant ligt in het zonnige zuiden. De Argyranthemum frutescens, ofwel Struikmargriet, komt van de Canarische Eilanden. Met name in Tenerife, Fuerteventura en Gran Canaria ligt haar geboortegrond. Misschien brengt deze fleurige bloeier iedereen daarom al bij de eerste blik in een zomerse stemming!


Struikmargriet: explosie van schoonheid

De struikmargriet mag dan een een...

Lees meer...
De flowerpower van hoornviooltjes

Aan het kleurrijke hoornviooltje (Viola cornuta) kun je gewoon geen hekel hebben. De bloemen fleuren makkelijk een leeg plekje of hoekje op, bloeien lang door en de groene bladeren houden stand tijdens de winter. GroenRijk heeft voor jou alvast hoornviooltjes in een wandhanger geplant zodat je er thuis gelijk van kunt genieten. 


Vrolijk viooltje 

Het hoornviooltje (Viola cornuta) is in het wild te vinden in de Pyreneeën, Alpen...

Lees meer...